Se unge fiecare felie de paine cu unt, se asaza pe jumatate dintre ele ouale fierte, taiate felii, jumatati de masline,...
Sandviciuri asortate
Albusurile se bat bine, apoi se adauga zaharul, faina cate putin, iar la sfarsit se adauga miezul de nuca, coaja rasa de...
Chec din albus
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pudra si margarina. Se adauga laptele, coaja de lamaie, zaharul vanilat, faina,...
Chec simplu
Se amesteca galbenusurile cu coaja de lamaie, se toarna putin cate putin uleiul si se freaca bine. Separat, se bat albusurile...
Chec pufos
Se freaca galbenusurile cu 100 gr zahar si se adauga lamaia rasa. Separat, se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se...
Chec cu nuci
Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste...
Rulada cu crema de unt si cacao
Pentru prepararea acestor delicioase turte avem nevoie de faina, zahar, miere,oua, miez de nuca, rahat, rom, scortisoara,...
Turta dulce
Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea...
Branza de vaci cu rosii
Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea mai mare...
Maioneza din branza de vaci
Se amesteca bine untul moale impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, 1 ou si se adauga apoi faina si...
Fursecuri cu crema de cacao
Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi se adauga mierea calduta, untul, coaja rasa de lamaie, praful de copt stins cu...
Fursecuri dulci cu miere
Albusurile se freaca cu 2 treimi din cantitatea de zahar. Se toarna amestecul peste galbenusuri si se adauga apoi treptat...
Piscoturi de sampanie
Se amesteca bine toate ingredientele, inafara de faina. Se adauga apoi faina in ploaie si se framanta un aluat mai moale. Se...
Minciunele
Se amesteca zaharul cu oul, coaja rasa de lamaie, untul moale, smantana, romul, faina si praful de copt stins cu zeama de...
Biscuiti pentru ceai
Se amesteca untul moale cu zaharul, faina, smantana, ouale, zaharul vanilat si praful de copt stins cu alcool. Se lasa...
Fursecuri simple
Se amesteca branza cu banana zdrobite, se adauga sucul de lamaie, uleiul, germenii de grau, stafidele si mierea si se...
Crema de branza de vaci cu banane
Se amesteca branza cu ceapa tocata marunt, germenii de grau, seminte de in pisate marunt, uleiul, drojdia de bere, sarea si...
Branza de vaci cu ceapa
Se amesteca bine branza de vaci cu uleiul, sarea si drojdia de bere.
Branza de vaci cu drojdie de bere
Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu...
Branza de vaci cu morcovi
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de nuca, faina...
Pesmeti cu lamaie
Se freaca 2 oua cu zaharul, se adauga untul moale, laptele, amoniacul amestecat cu putina faina, coaja de lamaie rasa,...
Fursecuri cu amoniac
Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu untul moale. Se adauga coaja rasa de lamaie, romul, faina si se framanta bine. Se...
Pesmeti cu nuca
Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o lingurita de...
Cornulete cu nuci
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, smantana, romul si faina cat cuprinde. Se intinde o foaie de 1-2...
Pesmeti fragezi
Faina se amesteva cu galbenusul, apa, sare si otetul. Se framanta coca formata cu mana, apoi se inveleste intr-un servet si...
Aluat frantuzesc
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane