Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de cateva ingrediente.
Coltunasi cu branza de vaci si smantanaMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se scurg apoi si se clatesc. Separat, se prepara un sos alb gros din...
Macaroane gratinateGalbenusurile se freaca bine cu sare, se incorporeaza treptat branza, faina, grisul iar la sfarsit albusurile batute spuma....
Galuste din branza de vaciSe pune malaiul la fiert in apa clocotita si se face o mamaliga mai pripita. Se toarna o parte din ea sub forma de strat...
Mamaliguta cu branza si oua la cuptorReţetă de preparare a papanaşilor.Se amesteca branza cu 150 gr faina, galbenusurile, bicarbonatul si sarea. Se adauga la...
Reţetă de preparare a papanaşilor prajitiReţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaci se freaca bine pana se omogenizeaza. Se adauga apoi 150 gr de faina,...
Reţetă de preparare a papanaşilor fiertiSe prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se taie...
Branzoici cu branza de oaieMalaiul cernut se pune la oparit in laptele fierbinte, adaugandu-se putina sare si zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga...
Malai cu branza de vaciUntul se pune la incins intr-o tigaie, apoi se adauga cascavalul taiat in cuburi si se lasa la prajit pe ambele parti. Se...
Cascaval cu oua ochiuri la tigaieFeliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza...
Papara de paine cu branza de vaciOrezul se fierbe in lapte cu putina sare si se adauga 100 gr zahar si zaharul vanilat, spre sfarsitul fierberii. Se lasa la...
Budinca de orez cu mereGalbenusurile se freaca impreuna cu 150 gr zahar, coaja rasa de lamaie si putina zeama de lamaie. Se adauga apoi stafidele...
Budinca de lamaieOuale impreuna cu faina si sarea se amesteca intr-un castron si se subtiaza cu lapte cat este nevoie, pentru ca sa iasa o...
Foi de clatiteSe pregatesc foile de clatite. Separat se face umplutura. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, galbenusurile si stafidele,...
Clatite cu branza de vaciOuale se bat cu zaharul, coaja de lamaie ras, sare si zaharul vanilat. Se incorporeaza treptat faina si laptele si se...
Clatite cu dulceataSe prepara intai aluatul pentru tarte. Se amesteca faina cu 100 gr unt moale, un ou, sare si smantana. se framanta bine si se...
Tarte cu ciuperci gratinateSe pune la fiert grisul in lapte cu zahar si se lasa la racit apoi. Se adauga in el galbusurile fracate cu zahar, unt, coaja...
Budinca de branza de vaci cu stafideTaiteii se pun la fiert in lapte cu putin sare. Se adauga spre finalul fierberii 100 gr zahar si zaharul vanilat si se lasa...
Budinca de taitei cu nuciTaiteii se fierb in lapte cu putina sare. Dupa ce au fiert, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se lasa pe foc pana se...
Budinca de taitei cu dulceata de fructeSe inmoaie in lapte miezul de paine alba si se stoarce usor. Se freaca untul cu zaharul si se adauga galbenusurile. Se freaca...
Budinca de ciocolata cu sos de vanilieLaptele impreuna cu zaharul se pun la fiert si se adauga apoi grisul in ploaie. Se amesteca bine si se lasa la racit. Se...
Budinca de gris cu ciocolataLaptele se pune la fiert impreuna cu 100 gr zahar, zaharul vanilat si cu foarte putina sare. Dupa ce a fiert se toarna grisul...
Budinca de gris cu mereSe pun la fiert taiteii in apa cu sare apoi se scurg si se clatesc in apa rece. Separat, intr-un alt vas se sfarama branza cu...
Budinca de taitei cu branzaSe curata varza, se spala, se taie in patru si se opareste apoi in apa clocotita cu sare. Se pune la scurs si se taie...
Budinca de taitei cu varza dulceSe curata dovleceii de coaja si se taie apoi in cuburi mici, dupa care se pun la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 10...
Budinca de dovleceiSe pune ceapa tocata marunt la calit, in uleiul fierbinte. Se adauga dupa 5 minute orezul spalat si se stinge cu apa fiarta....
Budinca de rosii cu orezSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacCand sunteti in pana de idei si nu mai stiti ce sa pregatiti bun, va recomand aceasta rulada. Se face repede, este economica...
Rulada de pui cu omletaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri