ggaby - Rețete

Prajitura cu portocale
Prajituri

Prajitura cu portocale

Galbenusurile crude se freaca cu zaharul. Se trec intre timp prin sita galbenusurile fierte si se amesteca bine. Se adauga...

Prajitura cu portocale
Prajitura cu visine sau caise
Prajituri

Prajitura cu visine sau caise

Se freaca bine untul cu zaharul pina devine ca o spuma. Se pune cate un galbenus intr-un vas si se freaca bine. Se adauga...

Prajitura cu visine sau caise
Prajitura cu prune
Prajituri

Prajitura cu prune

Untul se freaca cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Se freaca bine si se adauga apoi faina si albusurile batute...

Prajitura cu prune
Cornulete
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete

Faina se amesteca cu smantana, drojdia si untul. Se framanta bine aluatul, se lasa apoi 15 minute in repaus, dupa care se...

Cornulete
Cornulete cu susan
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete cu susan

Se amesteca faina cu bicarbonatul, cu untul moale si cu smantana. Se adauga coaja rasa de la o portocala, zaharul vanilat si...

Cornulete cu susan
Cornulete cu branza de vaci
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete cu branza de vaci

Untul se amesteca cu faina si cu zaharul si se framanta bine aluatul. Se pune apoi la frigider pana a doua zi. Se intinde o...

Cornulete cu branza de vaci
Cornulete cu smantana
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete cu smantana

Smantana se amesteca cu untul si faina. Aluatul rezultat se framanta ceva minute dupa care se pune la frigider pentru...

Cornulete cu smantana
Cornulete cu marmelada
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete cu marmelada

Se prepara un aluat din faina, 150 gr unt, zahar, smantana si putina sare. Se framanta bine si se intinde o foaie. In...

Cornulete cu marmelada
Cornulete cu nuca
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete cu nuca

Untul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine ca o spuma. Se adauga apoi nuca maruntita si faina in ploaie....

Cornulete cu nuca
Cornulete pentru bere
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete pentru bere

Drojdia se dizolva in lapte cald, apoi se adauga untura, un ou, faina, sarea si zaharul. Se framanta bine aluatul obtinut si...

Cornulete pentru bere
Cornulete sarate
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete sarate

Drojdia se dizolva in doua linguri de lapte. Se adauga apoi cate o lingurita de zahar si una de faina si se lasa aluatul la...

Cornulete sarate
Prajitura cu nuca si cacao
Prajituri

Prajitura cu nuca si cacao

Untul se freaca impreuna cu 250 gr zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina, zaharul vanilat si coaja de lamaie....

Prajitura cu nuca si cacao
Saleuri
Preparate sarate

Saleuri

Faina se amesteca cu untul moale, sare, zeama de la o lamaie si apa. Se framanta aluatul aproximativ zece minute. Se strange...

Saleuri
Saleuri cu cascaval
Preparate sarate

Saleuri cu cascaval

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua...

Saleuri cu cascaval
Saleuri cu chimen
Preparate sarate

Saleuri cu chimen

Se amesteca faina cu sare, drojdia dizolvata in lapte si untul frecat bine. Coca obtinuta se framanta, dupa care se intinde o...

Saleuri cu chimen
Saleuri cu chimen
Preparate sarate

Saleuri cu chimen

Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a...

Saleuri cu chimen
Pesmeti cu migdale
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeti cu migdale

Se amesteca zaharul cu migdalele maruntite si li se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si putina sare. In compozitie se...

Pesmeti cu migdale
Pesmeti tigarete
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeti tigarete

Untul cu zaharul si zaharul vanilat se freaca bine, apoi se adauga faina si se framanta aluatul. Acesta se aduna ca o minge...

Pesmeti tigarete
Pesmeti cu stafide
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeti cu stafide

Se amesteca faina cu praful de copt, untul, oul, zaharul, laptele si zaharul vanilat. Se framanta aluatul obtinut bine si se...

Pesmeti cu stafide
Pesmeciori
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeciori

Faina se amesteca cu untul moale. Se adauga oul, smantana, lamaia, zaharul si zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in...

Pesmeciori
Pesmeciori cu migdale
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeciori cu migdale

Faina se amesteca impreuna cu migdalele maruntite, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Se framanta aluatul bine si se...

Pesmeciori cu migdale
Pesmeti pentru ceai
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeti pentru ceai

Faina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, oul si un praf de scortisoara. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus...

Pesmeti pentru ceai
Biscuiti rulati
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Biscuiti rulati

Se pun intr-un vas zaharul cu zaharul vanilat si galbenusurile. Se freaca bine compozitia cu o lingura, pana cand incepe sa...

Biscuiti rulati
Piscoturi de sampanie
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Piscoturi de sampanie

Faina, zaharul, ouale, impreuna cu amoniacul, untul si latele se amesteca si mai apoi se framanta bine un aluat tare. Se...

Piscoturi de sampanie
Piscoturi cu stafide
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Piscoturi cu stafide

Untul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in...

Piscoturi cu stafide
Piscoturi sarate
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Piscoturi sarate

Se amesteca faina cu untul moale, sarea si laptele. Se framanta bine aluatul si se lasa doua ore sa se odihneasca. Se intinde...

Piscoturi sarate
Piscoturi simple
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Piscoturi simple

Faina se amesteca impreuna cu praful de copt, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat, untul moale iar la final ouale. Se...

Piscoturi simple
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Pizza cu spanac si sos Alfredo
1
Aperitive cu legume

Pizza cu spanac si sos Alfredo

O pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...

Pizza cu spanac si sos Alfredo
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
2
Prajituri

Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca

Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...

Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac
3
Aperitive cu branza

Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac

Usor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!

Trifoi cu 4 foi cu branza si spanac
Semiluna
4
Prajituri

Semiluna

Copilaria la gura sobei cu semiluni parfumate pe masa!

Semiluna
Inimioare sarate cu chimen
5
Aperitive

Inimioare sarate cu chimen

Rapid, satios si delicios!

Inimioare sarate cu chimen
Parteneri
File de salau in crusta de pesmet cu parmezan
Bucataras.RO

File de salau in crusta de pesmet cu parmezan

Cautand pe net retete de preparare a fileului de peste, m-am oprit la acest fel pe care l-am pregatit dupa gustul nostru si...

File de salau in crusta de pesmet cu parmezan
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii