Crevetele se fierb si se decorticheaza. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Pieptul de pui si fileul de porc...
Pui cu migdaleVinetele se spala, se taie felii cu grosimea de 1 cm, care se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs pe un tocator din...
Gratar de porc cu vinete coapteBucatile de de cotlet se inabusa in 150gr de ulei, sau untura, cu apa si se scot separat.I n grasimea ramasa se pune ceapa si...
Varza cu cotlet de porcSe spala carnea, se taie in 8 felii, se bate fiecare felie, se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se curata, se spala si se...
ESCALOP DE PORC CU CIUPERCICarnea de vita si porc, se spala si se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Orezul se alege de...
Sarmale cu carne de porc si vita in foi de varzaCotletul se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bate putin si se sareaza. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se...
Cotlet de porc cu sos picantFeliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un...
Rulade de porcSe taie carnea cuburi cam 3-4 cm fiecare, se pune într-o tigaie de diametru mai mare si putin mai adâncã, putin ulei de...
Pulpa de porc cu prune uscate-afumate si gutuiSe desface carnea in 2 fasii (ca aluatul) si se spala bine. presori un praf de sare shi le lasi sa le patrunda. Se taie...
Rulada din carne de porcTaiati carnea felii subtiri (15 mm) Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc...
Filet de porc cu sos de piperIntr-o farfurioara adanca se amesteca piperul macinat, mierea, uleiul. Se ung cu mana costitele cu acest sos si se lasa sa...
Platou de costite de porc cu vinSe condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se...
Cotlet de porcCotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in...
Cotlete de porc la cuptorSe face o tocatura din carne de porc si slanina proaspata. Se trece de 2 ori prin masina de tocat. Se adauga un ou, sare, un...
Curcan umplut cu castanePicioarele, urechile si soricul se oparesc, se parlesc, se rad cu cutitul si se spala in mai multe ape caldute pana raman...
Piftie de porcCarnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se asaza in tava...
Pulpa de porc la cuptorSe taie carnea in fasii de 3 cm, potrivit de groase si se frige in ulei. Merele se curata de coaja, se taie felii si se...
Carne de porc cu mereIntr-un vas cu peretii mai inalti (daca aveti vas cu teflon) se inabuse ceapa taiata marunt, pina devine sticloasa, se adauga...
Mincare de varza dulce cu carne de porcSe spala carnea, se condimenteaza dupa preferinta si se prajeste in ulei incins. Dupa ce se intoarce, se asaza pe fiecare...
Friptura de porcSe aleg rosiile netede, frumoase, se taie capacul si se scobesc inauntru. Se taie felii 1/4 kg de ficat de porc si se...
Rosii umplute cu ficatSe taie pieptul de porc felii de aprox. 1/2 cm si se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu cateva linguri de ulei si catelul de...
Spaghetti Alla CarbonaraPentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se scurata bune de...
Extracte de oaseSe sareaza feliile de ceafa apoi numai pe o parte se condimenteaza cu piperul, patrunjelul si cimbrul se aseaza felia de...
Rulouri de ceafa de porc cu cartofiCreierul de vitel sau de porc, curatat de cheaguri de singe, se fierbe (10 minute creierul de porc si 15 minute creierul de...
Creier in aspicPicioarele de porc se pirlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai multe ape....
Racitura (Piftie)Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se...
Porc Gong-BaoMuschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime. Se sareaza si condimenteaza. Feliile se...
Rabdari prajite - specialitate JaponiaSe transeaza carnea cate doua bucati la portie si se bate cu ciocanul de snitele, se presara cu sare. Se trece fiecare bucata...
Escalop de porc cu ciuperci1,5 kg oase vitel sau 700 g sorici de porc Oasele sparte si oparite se pun la fiert in 5 litri apa rece. Se fierb pana cand...
AspicSe opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc,...
Purcel la tavaToba de porc este o reteta romaneasca ce se pregateste la taierea porcului sau la Ignat. Reteta de toba de porc poate fi...
Toba de porcSe spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se...
Urechi de porc sarateSe taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si...
Porc cu usturoiSe taie carnea cubulete si se prajeste putin in ulei, condimentandu-se cu sare si piper. Se adauga o jumatate cana de apa, 5...
Friptura de porc inabusitaCarnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in jos, si urechile. Se curata bine picioarele, se...
Piftie de porcSe ia un but de porc sau jumatate de but, se sareaza, se pipereaza, se freaca cu usturoi si se lasa astfel cel putin o ora....
Friptura de porc la cuptorAtat muschiul de porc, butul ca si orice alta parte destinata pentru friptura, sunt mult mai gustoase daca se tin 24 de ore...
Friptura de porc marinataSe taie felii ficatul porcului si se pune in apa. Se schimba apa de mai multe ori, pana ce ficatul devine alb. Intre timp se...
Carnati de ficat de porc (lebervust)Se rade marul. Se curata si se toaca ceapa. Se piseaza fructele de ienupar. Baconul se taie cubulete, care se prajesc in...
Rulada de porc cu varzaSe face un aluat ca pentru paine: Se dizolva drojdia în putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute,laptele, drojdia...
Pogaci cu jumari de porcSe pune burta la fiert impreuna cu ghearele de porc, doua cepe intregi si sare. Pe fundul cratitei se asaza un fund de lemn...
Ciorba de burta "Complex"Se taie slanina astfel incat sa se obtina folii subtiri si late (se foloseste la impachetat). Se insereaza in muschiul de...
Muschi impanatCarnea se taie in bucati nu prea groase, sa se patrunda mai repede in interior, sau se fasoneaza in bucati mai lungi, care se...
Friptura de porcSe taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati,...
Varza cu carne de porc si rosiiSe taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si...
Rulouri de porc umpluteTarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se...
Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeataSe curata si se goleste gaina cu atentie sa nu se rupa pielea. Se face o tocatura trecind de doua ori prin masina carnea de...
Gaina umplutaCarnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se...
Piept de porc sarat paneSe curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se...
Rulada din muschi de vitaSnitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se...
Rulade de porc cu dovleceiSe inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pina cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se...
Gulas cu carne de porc si boia