Vinetele se taie in doua in lung si se sareaza. Partea indepartata se taie cubulete si se sareaza. Grasimea de porc se taie...
Vinete umplutePeste carnea de porc se toarna apa fierbinte, apoi se pune la fiert in apa rece. Cand carnea devine moale pe jumatate (dupa...
Supa de carne de porc cu taieteiSe curata ciolanul, jumatatea interioara a ciolanului, se sareaza, se ruleaza si se leaga, cum se leaga si sunca de obicei....
Ciolan de porc cu mustSe prajesc feliile de slanina, iar in uleiul ramas se caleste ceapa. Se ia de pe foc, se adauga boia, carnea de porc taiata...
Ciolan la ceaunSe curata cartofii si se tai cuburi. La ceapa calita in ulei, se adauga boia. Se amesteca ceapa prajita, cartofii cubulete,...
Burta de porc umpluta cu cartofiSe spala carnea, se zvanta si se taie in fasii late de cca 2 – 3 cm si lungi de 4 – 5 cm. Slanina se taie in fasii...
Tocanita cu muschiulet de porcMedalioanele si sunca/carnea de porc se taie in monede mici. Asezonam cu sare, piper, salvie. Pe un medallion punem o felie...
Medalioane de suncaBate usor feliile de cotlet, unge o felie cu putin mustar si aseaza o alta felie peste. Gaureste cu un cutit ascutit fiecare...
Cotlet de porc cu slaninaSe spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert in apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, dupa care...
Bors din carne de porcBatem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele...
Rulade fantezieBatem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in...
Costita de porcBate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperciBate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperciDin pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem felii patrate...
Frigarui in folie, fripte pe tepuseCeapa se caleste in untura incinsa, se adauga ardeii taiati in rondele si, putin mai tarziu, rosiile curatate si taiate in...
Pilaf cu carne de porcGulasul este o mancare traditionala ungureasca, "adoptata" cu mare succes in Ardeal. In mod traditional se foloseste atat...
Gulas la ceaun cu vitaOparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul...
Friptura porc cu baconSare, piper, foi de dafin Calim ceapa intr-o lingura de untura, adaugam pasta de rosii, condimentele, diluam cu apa si...
Cotlet de porc umplut cu cascavalPresaram feliile de carne cu sare si piper si le ungem cu mustar. Le punem una cate una pe folie de aluminiu si le decoram...
Ceafa de porc cu legume la cuptorFeliem ceafa si o presaram cu sare, piper si putin ulei si punem la macerat in frigider 4-5 ore. Fierbem cartofii in coaja,...
Ceafa de porc la gratar cu cartofi cu smantana, cepa si slaninaPiftiile se pot face din picioare si urechi de porc si din picioare de vitel. Mai gustoase sint amestecate. Se pun la fiert...
Piftii de porc sau vitelIntindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu...
Friptura talharuluiPresaram fileul de porc cu sare si piper, 3 felii le presaram si cu parmezan razuit si cu busuioc proaspat. Tragem carnea pe...
Carne de porc cu zuchiniCrestam cotletul cu un cutit ascutit, cu miscari din dreapta spre stanga adancim crestaturile. Taiem ceafa de porc si slanina...
Cotlet umplut in mod maghiarTaiem carnea in fasii de grosimea degetului, o batem, o condimentam si o prajim in ulei fierbinte. O punem intr-o tava, o...
Antricot de porc prajitRazuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe...
Placinte cu carne de porc cu legumeCuratati, spalati si opariti picioarele de porc, dupa care puneti-le la fiert intr-un vas mai mare, cu 5 litri de apa. Cand...
Piftie cu ciuperciSe face un amestec din: 1 lingura de pasta de tomate, sare, piper, o lingura de ulei si condimente (busuioc, oregano,...
Piept de porc si ciuperci la gratarCotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate...
Cotlet de porc cu sos de rosii si maslineAm fiert in oala cu presiune doua picioare de porc si o bucata mai mare de carne fara grasime. Am pus piper, boabe si foi de...
Piftie din carne de porcAmestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o...
Pulpa de porc la tavaMuschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins. Usturoiul se...
Tochitura ca la cramaCordon Bleu este o mancare delicioasa dar deosebita care se prepara din muschi de porc. Muschiuletul se pregateste ca pentru...
Cordon BleuSe caleste ceapa de apa cu usturoiul tocate, in 2 linguri de unt Se sareaza si pipereaza carnea pregatita. Amestecam cepa si...
Rulada de porc cu usturoiMuschiul de porc se taie in doua. Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati. Se...
Rulada de porc cu sos de caiseBucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare...
Cotlet de porc in sos de vinAm cumparat 1 kg de ficat de porc feliat. L-am pus la fiert alaturi de cateva frunze de dafin si mai multe boabe de piper (de...
Patè din ficat de porcAm pus intr-o oala mai mult inalta decat lata bucata de carne si am turnat zeama de varza (am adus din tara). N-am acoperit...
Friptura de porc aromataSe calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie . Se...
Pulpa de porc umplutaCotletul de porc in sos de patrunjel si vin este o mancare delicioasa potrivita pentru o cina deosebita sau romantica....
Cotlet cu sos de patrunjel si vinTaiati carnea felii subtiri (15 mm). Incingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline, puneti feliile la prajit la foc...
File de porc cu sos de piperAceasta reteta de mancare de cartofi cu carne de porc este foarte gustoasa. Pentru aceasta mancare de cartofi aveti nevoie de...
Mancare de cartofiSe pun 2 feliute de gogosar si 2 de castavete pe 1 cotlet care se ruleaza, se trece prin faina si prin pane apoi se prajeste...
Snitel de porc umplutIntr-un vas cu baza dubla, incingeti 1 lingura ulei, la foc mare. Adaugati carnea si presarati sare si piper. Prajiti timp de...
Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnaticarnea de porc taiata bucatele se pune la prajit in putin ulei, se condimenteaza cu condiment chinezesc si cand e prajita se...
Porc cu alune si stafideSe taie carnea (facem o patura), presaram sare, apoi o rulam si o lasam la odihna. Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la...
Rulada de porc cu ciuperci si cascavalSe pun cotletele la fiert cateva minute pana isi schimba culoarea. Intr-o cratita mica se pune putin ulei si se caleste...
Cotlete de porc la tavaSe face cate o crestatura pe suprafata carnii dar si in adancime si se introduc fructele uscate, cateii de usturoi,...
Friptura de porc PeruzelePentru inceput se spala oala si se lasa pentru aproximativ o ora in apa calduta la inmuiat. 1.Se caleste ceapa cu prazul 5...
Sarmalute la cuptor in oala de lutSe taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza. Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras....
Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie1. Ciolanele de porc (se pot lua si de vitel) le-am aburit in prealabil, ca sa devina pielea ciolanului mai moale. Putem...
Ciolan de porc cu salata de cartofi