Din faina, zahar, galbenusuri si unt se face un aluat care se da la rece 40 min., se imparte in 4 parti; din 3 se intid foi...
Tort mignonGalbenusele se bat cu 90 g zahar si zahar vanilat. Se inglobeaza albusul batut cu 90g zahar. Faina si amidonul se amesteca cu...
Cupola de portocaleSe separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava...
Rulada cu fructe de padureSe pune drojdia in lapte cu o lingurita de zahar. Se lasa 20 min sa dospeasca apoi se amesteca cu faina, nucile, mierea,...
Prajitura fina cu macSe amesteca ouale cu zaharul si untul pina rezulta o crema. Se adauga restul iaurtul,scortisoara si stafidele. Se amesteca...
Muffins cu scortisoaraMierea zaharul si smintina se freaca bine. Se adauga ouale pe rind si uleiul. Se amesteca foarte bine. Faina se amesteca cu...
Muffins cu smintinaSe separa ouale. Galbenusurile se bat cu zaharul pe aburi. Se amesteca apoi cu faina, untul topit si racit, albusele batute...
Cupola cu capsuniSe face un amestec din lapte, drojdie si putin zahar. Se lasa sa creasca si apoi se amesteca cu faina, sare, untul moale, oul...
Tarta cu prune si scortisoaraPentru blat se amesteca toate ingredientele cu ajutorul mixerului pina rezulta un aluat cremos. Se pune in tava de tarta unsa...
Tort cu mandarine si capsuniLaptele cald se amesteca cu untul topit si racit, drojdia, zaharul si zaharul vanilat, un galbenus. Se lasa sa creasca putin,...
Prajitura cu mere si migdaleUntul se freaca bine cu zaharul si ouale. Se adauga smintina, faina, praful de copt si alunele tocate marunt. Se umplu...
Muffins cu martipanSe freaca untul cu doua galbenusuri, se adauga un ou intreg, smintina, vanilie si faina. Se framinta bine si se imparte...
Tort fragedSe taie cubulete salamul si parizerul, iar cascavalul sau telemea se rade. Din oua, margarina, ulei, mustar si faina se face...
Chec aperitiv cu brinzaSe topeste grasimea de pe bucatile de carne si se rumenesc putin bucatile de costita si cepele taiate pestisori. Se face un...
Tocana de berbecSe curata prazul, se taie in bucatele si se inabusa in unt 10-15 minute. Se adauga faina. Se toarna 1 litru apa, sare, piper...
Supa-crema de prazSe fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se sfarima. Se amesteca cu brinza de vaci, faina, usturoi pisat, sare, piper,...
Galusti turtiteSe fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se farimiteaza. Se amesteca cu brinza, laptele, faina, sare, piper, vegeta,...
Galusti coapteSe prepara un sos alb cu unt si doua linguri de faina si se stinge cu lapte clocotit. Se poate adauga putina zeama de carne...
Sos de lapteMerele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere....
Prajitura de mere cu glazuraSe bat ouale ca pentru omleta, se adauga sare, piper, laptele, ceapa si patrunjelul tocate, o lingurita faina. Se unge o...
Rulada de omleta cu jambonSe amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului, se pun ouale pe rind, un zahar vanilat, laptele si apoi faina amestecata...
Prajitura cu caiseSe bat ouale cu zaharul foarte bine apoi se adauga pe rind laptele batut, whisky, fructele, aromele si faina amestecata cu...
Prajitura speciala cu stafideBlatul: se bat ouale cu zahar si se adauga faina si praful de copt. Se coace la foc potrivit, in tava tapetata cu faina si...
Tort cu turta dulce si crema mascarponeDin zahar, faina, galbenusuri si unt se framinta un aluat fraged care se pune intr-o forma de tort de 26 cm si se da la rece...
Tort cu sampanieUntul mierea si zaharul se freaca spuma. Se adauga ouale pe rind, faina si praful de copt. Se lasa sa stea la temperatura...
Cizmulite cu miereSe separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si uleiul pina avem o crema. Albusurile se bat spuma tare cu cele 5...
Prajitura EmmaSe bat ouale cu apa, zaharul si zaharul vanilat, folosind mixerul si apoi se adauga faina si praful de copt. Compozitia...
Prajitura simpla cu caise1. Se curata pastravii se spala si se taie aripioarele.Se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata...
Pastravi cu migdaleSe amesteca cu robotul de bucatarie ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ciocolata, alunele, mirodeniile si faina...
Chec cu glazura de ciocolataSe amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat foarte bine. Se adauga ouale pe rind si apoi restul ingredientelor. Se pune...
Chec cu ciocolata si vin rosuPentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava...
Quiche cu ciuperci si morcoviAluatul se pune la dezghetat apoi se presara cu putina faina si se pune in forma de tarta tapetata cu hartie de copt....
Quiche cu spanac si stafidePentru aluat se pun ingredintele in robotul de bucatarie si se amesteca pina se face un bulgare de coca. Se scoate aluatul,...
Tarta cu rosii si mozzarellaSe amesteca untul cu zaharul si 3 plicuri zahar vanilat, se adauga galbenusele si faina amestecata cu migdalele si un praf de...
Prajiturele cu migdaleSe amesteca cu mixerul ouale, zaharul si un zahar vanilat. Se adauga faina, praful de copt si cacao si se face un aluat...
Tort cu caiseSe freaca spuma ouale si zaharul, apoi se adauga treptat faina, praful de copt, mierea(calduta) si scortisoara. Se...
Prajitura cu miereSe pune untul si sarea in apa, se pun la foc si se lasa pina incepe sa clocoteasca. Se adauga faina toata odata,...
Gogosi cu crema (chox-uri)Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile frecate cu zaharul, apoi faina si coaja de lamiie. Se face o coca si se tine...
Prajitura cu marmelada si albusSe topeste untul. Se adauga faina, sare, piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La...
Sos alb-recePulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si...
Copane de pui panePentru aluat se amesteca 80 g ciocolata cu untul si zaharul vanilat, pana avem o masa cremoasa. Se incorporeaza faina,...
Limbi de pisicaSe curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper....
Galuste de pasare cu orezAlbusurile se bat spuma tare, galbenusurile, untul, sucul unei lamai, si putina sare se freaca pana rezulta o masa cremoasa....
Tort Marilena cu lichiorFaina, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul se amesteca in robotul de bucatarie. Aluatul se imparte in 2....
MelcisoriSe amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa sa stea coca o ora la rece. Se intinde apoi pe masa tapetata cu faina...
Stelute cu jeleuSe freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi...
Cuburi cu ciocolataFaina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci...
Prajitura cu branza si migdaleUntul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul si se...
Blute cu nuca de cocosDin faina, zahar, zahar pudra, galbenusuri, drojdie dizolvata in lapte, unt, sare si coaja de lamaie se framanta un aluat. Se...
Cornulete cu drojdieUntul se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana rezulta o spuma cremoasa. Se incorporeaza faina iar aluatul rezultat se...
Prajiturele "de nisip"Se dau alunele prin masina de macinat. Se freaca bine untul cu zaharul intr-un castron. Se adauga oul, faina si alunele...
Tort de alune cu frisca si cafea