Pentru peste marinat cu legume asortate se poate prepara marinata din orice fel de peste: nisetru, crap, salau, stiuca,...
Peste marinat cu legume asortatePentru ciolan delicios cu varza si spaghete se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate...
Ciolan delicios cu varza si spaghetePentru file de porc cu afumaturi si smantana fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne...
File de porc cu afumaturi si smantanaPentru friptura taraneasca din muschi de porc se infierbinta intr-o cratita unsoarea cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera...
Friptura taraneasca din muschi de porcPentru peste rasol delicios cu cartofi si slanina slanina de porc se taie in bucati marunte si se prajesc in tigaie impreuna...
Peste rasol delicios cu cartofi si slaninaPentru peste delicios cu cartofi si rosii ceapa curatata spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt. In aceeasi...
Peste delicios cu cartofi si rosiiPentru salau simplu in aspic salaul curatat si spalat se taie felii. Oasele, capul fara branhii, resturile de la curatat si...
Salau simplu in aspicPentru pirjoale delicioase din muschi de vita muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate...
Pirjoale delicioase din muschi de vitaPentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in ulei...
Biftec traditional cu ou si verdeataPentru friptura simpla din carne de porc la tigaie carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in...
Friptura simpla din carne de porc la tigaiePentru muschi de vaca cu ficat si ciuperci in aluat muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins, cand este frumos...
Muschi de vaca cu ficat si ciuperci in aluatPentru muschi de vaca cu smantana la cuptor prepararea muschiului de vaca se face in doi timpi si anume: se prepara o...
Muschi de vaca cu smantana la cuptorPentru friptura inabusita de vaca cu slanina si usturoi carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si...
Friptura inabusita de vaca cu slanina si usturoiInghetata din sucuri de fructe este o inghetata versatila prin varietatea de sucuri de fructe pe care le puteti folosi.
Inghetata din sucuri de fructePentru antricot delicios de vaca la gratar se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung...
Antricot delicios de vaca la gratarAceasta reteta de cotlet de porc cu nucsoara si sos de vin este pur si simplu fenomenala. Pentru cotlet de porc cu nucsoara...
Cotlet de porc cu nucsoara si sos de vinPentru muschi de porc la gratar cu costita si usturoi muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele...
Muschi de porc la gratar cu costita si usturoiPentru snitel de porc picant cu mustar carnea se taie in felii potrivit de groase. Fiecare felie se bate cu ciocanul pentru...
Snitel de porc picant cu mustarPentru friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi...
Friptura de muschi de vaca cu costita si usturoiPentru pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in...
Pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptorPentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte...
Piept de manzat umplut cu carne tocataCrochetele de pui sunt un aperitiv excelent pentru petreceri dar si o gustare sanatoasa si satioasa pentru cei mici.
Crochete de pui la cuptorCrochetele de peste la cuptor sunt optiunea ideala pentru o cina usoara sau pot constitui un aperitiv de succes pentru...
Crochete de peste la cuptorSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereInghetata cu caise este un desert racoritor si sanatos, ideal si pentru cei mici.
Inghetata cu caise si branza de vaciPentru snitel vienez de vitel cu pesmet se prepara din pulpa de vitel. Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul...
Snitel vienez de vitel cu pesmetPentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se...
Cotlet de porc sau vitel pane si naturPentru biftec simplu cu cartofi prajiti carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul...
Biftec simplu cu cartofi prajitiPentru biftec traditional cu ou si cartofi se prepara la fel ca si biftecul cu cartofi. Cand se serveste la masa, se pune...
Biftec traditional cu ou si cartofiPentru snitzel din carne tocata cu cascaval carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se...
Snitzel din carne tocata cu cascavalPentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare....
Frigarui inabusite din pulpa de porc cu vinPentru pui pane traditional cu pesmet se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da...
Pui pane traditional cu pesmetPentru snitel vienez cu carne de vitel si lamaie se taie carnea cruda in felii, se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele...
Snitel vienez cu carne de vitel si lamaiePentru muschi de porc cu vin la cratita se prajeste, intr-o cratita, muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. Se adauga...
Muschi de porc cu vin la cratitaPentru pui simplu la capac se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul...
Pui simplu la capacPentru muschi de vaca simplu si delicios la tava se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si...
Muschi de vaca simplu si delicios la tavaPentru pui fripti simpli la cuptor la puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a...
Pui fripti simpli la cuptorPentru coasta delicioasa de porc umpluta cu mere se alege o coasta mai mult lunga decit lata, se taie la mijloc ca sa formeze...
Coasta delicioasa de porc umpluta cu merePentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare...
Biftec simplu la tavaPentru friptura de porc cu sos de legume si vin alb se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba...
Friptura de porc cu sos de legume si vin albPentru cocos delicios cu ciuperci si vin intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, puneti slanina taiata in cuburi mici....
Cocos delicios cu ciuperci si vinPentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele parti...
Cotlet surpriza cu branza si sosPentru friptura de porc in aluat frantuzesc sarati si piperati bucata de carne, puneti-o la fiert la foc potrivit, cu ceapa,...
Friptura de porc in aluat frantuzescPentru pui umplut cu costita si stafide se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete,...
Pui umplut cu costita si stafidePentru mancare delicioasa de dovlecei cu rosii ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si...
Mancare delicioasa de dovlecei cu rosiiPentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul...
Mazare cu friganele de paine cu ouaPentru chiftele delicioase de zarzavat cu parmezan se fierb zarzavaturile in apa cu putina sare, se scurg bine de apa si se...
Chiftele delicioase de zarzavat cu parmezanPentru sufleu simplu de telina se fierbe telina bucatele in apa cu sare. Cand s-a inmuiat, se trece prin sita. Se prepara un...
Sufleu simplu de telinaPentru muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pana...
Muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturiPentru piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt...
Piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantanaPentru pui provensal cu rosii si dovlecei se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se...
Pui provensal delicios cu dovlecei si rosii