Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet...
Orez cu ciolan de porcPentru ostropel cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ostropel cu carne de porcPentru muschi de porc cu sos din ciuperci cotletul se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Bucatile de carne...
Muschi de porc cu sos din ciuperciPentru mazare cu carne de porc pieptul de porc se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Mazarea verde se curata,...
Mazare cu carne de porcPentru legume cu cotlet de porc si ciuperci carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat putin si se sareaza....
Legume cu cotlet de porc si ciuperciPentru legume cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Morcovii se curata, se spala si se...
Legume cu cotlet de porc (Jardinier)Pentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece....
Cartofi cu ciolan de porcPentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se...
Legume cu ciolan de porcPentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Carne de porc cu sos de smantanaPentru varza cu carne tocata de porc varza murata se curata de cotoare si frunze depreciate si se taie marunt. Ceapa se...
Varza cu carne tocata de porcPentru sarmale cu carne de porc in foi de varza ceapa se curata si se spala; 75 g se inabusa in 25 g untura si 25 ml apa, iar...
Sarmale cu carne de porc in foi de varzaPentru rulou din carne tocata de porc in suc propriu carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Prapurul se tine in...
Rulou din carne tocata de porc in suc propriuPentru gogonele murate umplute cu carne de porc gogonelele de marime potrivita se spala, li se taie capacele, se scot...
Gogonele murate umplute cu carne de porcPentru coltunasi din cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Coltunasi din cartofi cu carne de porcPentru ciupercute umplute cu carne de porc ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape; se detaseaza coditele...
Ciupercute umplute cu carne de porcPentru chiftele din carne de porc carnea se spala, se curata si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Chiftele din carne de porcPentru chiftele de cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Chiftele de cartofi cu carne de porcPentru vinete umplute cu carne de vita vinetele se spala, se taie in doua pe lungime, mentinand codita si se cresteaza miezul...
Vinete umplute cu carne de vitaPentru vinete cu carne de vita carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se...
Vinete cu carne de vitaPentru varza cu carne de vita carnea se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se portioneaza. Varza...
Varza cu carne de vitaPentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se...
Tuslama popularaPentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de...
Turnedo cu carne de vita si conopidaPentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri....
Friptura din carne de porc valdostanaPentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana taraneasca cu carne de vitaPentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana marinareasca cu carne de vitaPentru tocana macelareasca carnea se curata de pielita, se spala, se taie in bucati mici si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Tocana macelareascaPentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Tocana din carne de vita cu smantanaUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori