Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Glazura simpla de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la

detalii rețetă—

Sos de vin spumos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe vinul, apoi se toarna putin cate putin peste ouale frecate cu zaharul. Se amesteca bine si se pune la

detalii rețetă—

Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune vinul impreuna cu vanilia la fiert. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se toarna peste vinul fiert,

detalii rețetă—

Glazura aromata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca zaharul pudra impreuna cu romul, zeama de lamaie si apa, pana se leaga bine, apoi se toarna peste tortul

detalii rețetă—

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf,

detalii rețetă—

Suhaida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fac 2 compozitii. 1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao. 2)

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat. Ciocolata se

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amesteca bine zaharul, cacaoa si apa, si fierbe pe foc mic, in timp ce amesteci continuu, pana se topeste tot

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se

detalii rețetă—