Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mousselina de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu

detalii rețetă—

Sos de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb fructele daca sunt crude, apoi se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul, se adauga amidonul si se lasa la

detalii rețetă—

Sos de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe bine apa cu zaharul, apoi se adauga amidonul dizolvat in apa calda. Se amesteca si se lasa la fiarba. Se

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul

detalii rețetă—

Sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca zaharul cu coaja rasa de lamaie, se adauga apa calduta si se pune la fiert. Separat se dizolva amidonul

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se dizolva amidonul in 100 ml vin, iar restul de vin se pune la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat in clocot,

detalii rețetă—

Sos de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca ouale impreuna cu zaharul, se adauga amidonul dizolvat in 2-3 linguri de lapte si se pune apoi restul de

detalii rețetă—

Sos de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune zaharul la topit impreuna cu 2-3 linguri de apa. Se amesteca bine, apoi se stinge cu amidonul dizolvat in

detalii rețetă—