Se amesteca intr-un vas, pe foc mic oul cu zaharul si sucul si coaja rasa de la o portocala. Cand crema incepe sa capete...
Crema de portocaleLaptele cald se toarna putin cate putin peste faina si se amesteca continuu, pe foc mic. Se adauga apoi sucul de la doua...
Crema de lamaieGalbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se...
Tort cu crema de cacaoAlbusurile se freaca cu zaharul pudra. Cand compozitia devine ca o pasta alba, se adauga zeama de lamaie si se mai freaca putin.
Glazura de albusZaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se lasa la...
Glazura din zahar pentru tortZaharul se amesteca impreuna cu cafeaua si se pun apoi pe foc foarte mic. Se lasa sa se topeasca compozitia, dupa care se...
Glazura din cafea pentru torturiIntr-un vas se pun zaharul pudra impreuna cu ciocolata si se asaza pe foc mic. Se lasa la fiarba, pana se topesc. Siropul...
Glazura de ciocolataZaharul se amesteca cu apa calda si se adauga apoi romul. Se bate cu un tel pana cand glazura se ingroasa putin si capata un...
Glazura de rom pentru torturiZaharul se amesteca cu apa si cu zeama si coaja de la o portocala. Se bat bine cu mixerul pana cand amestecul devine...
Glazura de portocaleGalbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana cand amestecul se albeste. Se adauga apoi fructele glasate, pesmetul si la...
Tort cu fructeGalbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura de apa si se amesteca mereu. Se adauga...
Tort cu crema de cacaoUntul se freaca bine, se adauga apoi galbenusurile unul cate unul si zaharul. Se amesteca bine si se adauga faina, sarea si...
Tort cu friscaUntul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata,...
Tort de ciocolataGalbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi faina si albusurile batute spuma. Se unge o forma de...
Tort minunatGalbenusurile se bat tare cu zaharul pana ce amestecul devine ca o spuma, se adauga migdalele, zeama si coaja de lamaie,...
Tort de migdaleAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, pe foc mic. Se adauga apoi faina si nuca macinata. Compozitia se toarna intr-o forma...
Tort din albus cu nuca sau aluneDin cate trei albusuri si sase linguri zahar se fac cate trei foi. Albusurile se bat bine, se adauga coaja rasa si zeama de...
Tort de bezeleSe prepara blatul. Se freaca galbenusurile cu zahar cateva zeci de minute, pana cand amestecul creste si se albeste. Se...
Tort de aluneSe aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se...
Tort de ananas, din piscoturiAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga apoi nucile prajite, coaja de lamaie rasa si bicarbonatul. Se unge apoi o...
Tort cu crema de cafea si albusPentru crema se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si cu apa si se pune pe foc mic sa se topeasca. Pana cand se raceste se...
Tort JoffreSe freaca cu zaharul zece galbenusuri, se adauga coaja si zeama de la lamaie, apoi albusurile batute spuma tare si faina. Se...
Tort DobosSe amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga...
Tort cu portocale si piscoturiIngrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si...
Tarta cu crema si capsuniAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, pana cand compozitia creste si se intareste. Se pune apoi spuma la caldura, pe foc...
Tort de curmaleAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul tos pana ce spuma creste bine. Se adauga apoi galbenusurile, zeama de portocala si...
Tort de portocaleCele 9 albusuri se bat spuma tare cu 250 gr zahar si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi nuca macinata si se amesteca usor....
Tort de zahar arsSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiReteta am preluat-o intocmai de la Mirela0911, a iesit exact de 10. Usor de facut si buna-buna! Multumesc pentru reteta,...
Desert briose cu bananeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri