Tocana de berbec este o mancare gustoasa. Pentru aceasta reteta va trebuie 1,5 kg carne de berbec, 2 morcovi rasi.
Tocana de berbecRulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra. Sunt foarte gustoase.
Rulouri cu carne tocataPentru ca sarmalele sa fie cat mai gustoase, se fierb la foc mic timp de 4-5 ore.
Sarmale gustoase cu varza dulceSarmalele de vara se servesc cu mamaliguta si smantana. Sunt foarte bune si usor de pregatit. Se fac in frunze de varza...
Sarmale de varaSarmalele fierte in vin alb sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 g carne de vita, 500 g carne de porc.
Sarmale fierte in vin albPentru sarmalele bunicii va trebuie 500 g carne de porc, 500 g carne de manzat.
Sarmalele buniciiAluatul pentru aceasta rulada se face din 2 cani de cafea cu bors, 2 cani de cafea cu ulei, drojdie cat o nuca, faina.
Rulada aperitiv gustoasaRulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.
Rulada de caprioara cu fructePentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de...
Pizza cu cuperci si branzaPlacinta cu carne si sos de mustar este foarte buna. Pentru aceasta reteta va trebuie o foaie de placinta din comert.
Placinta cu carne si sos de mustarAceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si...
Pizza cu ciuperci si cabanosPentru acest aluat pentru pizza va trebuie o cana de iaurt, ½ de cana de ulei, 2 oua, sare, piper, 1 ½ cana de faina.
Aluat pentru pizzaParjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.
Parjoale moldovenesti gustoasePentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi...
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolliMancarea vanatoreasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de carne de manzat, cascaval si...
Mancare vanatoreascaMedalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.
Medalion de mistretMusacaua de cartofi cu carne tocata se serveste deasupra cu un sos din 200 g suc de rosii, 100 g smantana, o lingura de...
Musaca cu carne tocataPastele fainoase cu cabanos si branza de oi sunt foarte gustoase. Aveti nevoie de ½ de lingurita de oregon, 1 castron de paste.
Paste fainoase cu cabanos si branza de oiPateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa...
Pateuri cu cabanosFriptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne aveti nevoie de 1 kg muschi de vita taiat felii, batut...
Friptura NovodnaiCreierul pane este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta aveti nevoie de creier, lapte, oua si condimente.
Creier pane gustosCrochetele din creier sunt foarte gustoase. Pentru a prepara acest aperitiv aveti nevoie de creier, faina, lapte si cascaval.
Crochete delicioase de creierFriptura de caprioare se serveste pe farfurie cu o garnitura facuta dintr-un kg galbiori, prajiti in 50 g unt si o conopida.
Friptura delicioasa de caprioaraChiftelutele prajite se servesc calde si sunt gustoase. Pentru acestea aveti nevoie de 300 g carne.
Chiftelute prajiteClatitele cu carne de vita sunt foarte bune. Pentru a prepara aceasta reteta de clatite aveti nevoie de oua, faina, ulei,...
Clatite gustoase cu carne de vitaCabanosul in aluat se pregateste usor si este foarte gustos. Pentru acest aperitiv cu carne aveti nevoie de foietaj crud.
Cabanos in aluatCarnatul de casa poate fi consumat crud sau uscat. Este foarte bun si pentru prepararea retetei va trebuie 1kg carne de porc.
Carnat de casa gustosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa