Tocana de berbec este o mancare gustoasa. Pentru aceasta reteta va trebuie 1,5 kg carne de berbec, 2 morcovi rasi.
Tocana de berbec
Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra. Sunt foarte gustoase.
Rulouri cu carne tocata
Pentru ca sarmalele sa fie cat mai gustoase, se fierb la foc mic timp de 4-5 ore.
Sarmale gustoase cu varza dulceSarmalele de vara se servesc cu mamaliguta si smantana. Sunt foarte bune si usor de pregatit. Se fac in frunze de varza...
Sarmale de vara
Sarmalele fierte in vin alb sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 g carne de vita, 500 g carne de porc.
Sarmale fierte in vin alb
Pentru sarmalele bunicii va trebuie 500 g carne de porc, 500 g carne de manzat.
Sarmalele bunicii
Aluatul pentru aceasta rulada se face din 2 cani de cafea cu bors, 2 cani de cafea cu ulei, drojdie cat o nuca, faina.
Rulada aperitiv gustoasa
Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.
Rulada de caprioara cu fructe
Pentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de...
Pizza cu cuperci si branza
Placinta cu carne si sos de mustar este foarte buna. Pentru aceasta reteta va trebuie o foaie de placinta din comert.
Placinta cu carne si sos de mustar
Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si...
Pizza cu ciuperci si cabanos
Pentru acest aluat pentru pizza va trebuie o cana de iaurt, ½ de cana de ulei, 2 oua, sare, piper, 1 ½ cana de faina.
Aluat pentru pizza
Parjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.
Parjoale moldovenesti gustoasePentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi...
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli
Mancarea vanatoreasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de carne de manzat, cascaval si...
Mancare vanatoreasca
Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.
Medalion de mistret
Musacaua de cartofi cu carne tocata se serveste deasupra cu un sos din 200 g suc de rosii, 100 g smantana, o lingura de...
Musaca cu carne tocata
Pastele fainoase cu cabanos si branza de oi sunt foarte gustoase. Aveti nevoie de ½ de lingurita de oregon, 1 castron de paste.
Paste fainoase cu cabanos si branza de oi
Pateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa...
Pateuri cu cabanos
Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne aveti nevoie de 1 kg muschi de vita taiat felii, batut...
Friptura Novodnai
Creierul pane este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta aveti nevoie de creier, lapte, oua si condimente.
Creier pane gustos
Crochetele din creier sunt foarte gustoase. Pentru a prepara acest aperitiv aveti nevoie de creier, faina, lapte si cascaval.
Crochete delicioase de creier
Friptura de caprioare se serveste pe farfurie cu o garnitura facuta dintr-un kg galbiori, prajiti in 50 g unt si o conopida.
Friptura delicioasa de caprioara
Chiftelutele prajite se servesc calde si sunt gustoase. Pentru acestea aveti nevoie de 300 g carne.
Chiftelute prajite
Clatitele cu carne de vita sunt foarte bune. Pentru a prepara aceasta reteta de clatite aveti nevoie de oua, faina, ulei,...
Clatite gustoase cu carne de vita
Cabanosul in aluat se pregateste usor si este foarte gustos. Pentru acest aperitiv cu carne aveti nevoie de foietaj crud.
Cabanos in aluat
Carnatul de casa poate fi consumat crud sau uscat. Este foarte bun si pentru prepararea retetei va trebuie 1kg carne de porc.
Carnat de casa gustos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori