Pentru crap unguresc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii, ceapa si ardeiul gras, se curata,...
Crap ungurescPentru crap delicios umplut cu orez pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Crap delicios umplut cu orezPentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se...
Crap sarbescPentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste...
Crap spaniolPentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se...
Crap rasol cu cartofi si legumePentru crap provincial pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si...
Crap provincialPentru crap simplu prajit pestele se curata, se spala cu apa rece si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se...
Crap simplu prajitPentru crap pe varza cu tomate pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Varza murata se spala,...
Crap pe varza cu tomatePentru crap pescaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ardeiul gras se curata, se...
Crap pescarescPentru crap pane pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina si...
Crap pane cu pesmetPentru crap marinaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si...
Crap marinarescPentru crap cu verdeata si vin alb pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ardeiul gras si ceapa se...
Crap cu verdeata si vin albPentru crap cu sos de vin rosu pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Crap cu sos de vin rosuPentru crap cu orez si tomate pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Crap cu orez si tomatePentru crap cu masline pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Maslinele se oparesc si se tin in apa rece.
Crap cu maslinePentru crap portughez pestele se curata, se spala, se portioneaza in 4 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Crap portughezPentru crap la protap simplu pestele se curata, se spala si se sareaza, apoi se despica in doua in zona spinarii; fiecare...
Crap la protap simpluPentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare. Se pun toate intr-o oala...
Salata de iarna cu legumePentru cega prajita cu unt pestele se spala si se curata cu un cutit de solzii de pe spinare si, dupa ce se scot intestinele,...
Cega prajita cu untPentru caras prajit pestele se curata, se spala, se sareaza si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se...
Caras prajitPentru bomboane Rafaello cu alune se freaca untul pana se scoate apa din el. Se amesteca cu zaharul pudra, apoi laptele praf,...
Bomboane Rafaello cu alunePentru varza alba asezata cu smantana varza se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se opareste in apa cu sare,...
Varza alba asezata cu smantanaPentru risotto cu sunca si svaiter orezul se alege de impuritati si se spala. sunca se taie felii inguste. Svaiterul se...
Risotto cu sunca si svaiterRisotto este mancare de orez delicioasa, ce poate fi servita ca si garnitura, dar si ca si fel principal. Risotto nu este...
Risotto milanez cu ciuperciPentru pilaf cu dovlecei si marar dovleceii proaspeti se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Orezul se...
Pilaf cu dovlecei si mararPentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade....
Pilaf cu ciuperci si cascavalUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori