Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se...
Supa de praz si cartofi cu cascavalPentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si...
Supa germana cu prazPentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se...
Supa cu galuste din grisPentru supa cu fidea Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Fideaua se rupe, se pintroduce in apa clocotita...
Supa cu fideaPentru supa cu conopida conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne.
Supa cu conopidaPentru supa cu cartofi si ciuperci cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Ciupercile se curata, se...
Supa cu cartofi si ciuperciPentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea...
Supa de oase de vita sau porcPentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se...
Supa de fasole verde cu usturoiPentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se...
Supa de ciuperci sau buretiPentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata,...
Supa italiana cu legume si costitaPentru supa cu vinete vinetele se curata de coaja si se spala. Se fierb cca 2 l de apa, se adauga zahar, scortisoara, sare si...
Supa cu vinetePentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele...
Supa cu merePentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece.
Supa cu fasole boabe si costitaAti pregatit mai multe oua decat era cazul de Paste? Iata o reteta simpla si delicioasa, pentru care le puteti folosi ca...
Paine prajita cu crema de ouaRuloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati,...
Rulou din carne de porc si ciuperciRulada din carne de vita cu ou este un aperitiv delicios. Carnea se spala, se curata de pielite, se taie in cuburi mici si se...
Rulada din carne de vita cu ouRinichii de vita prajiti sunt aperitive delicioase. Rinichii se spala, se taie in jumatati pe lungime, se curata de capsule...
Rinichi de vita prajitParizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala....
Parizer paneFicatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat LyonezDrobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si...
Drob din maruntaie de porcBuletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se...
Bulete berlinezeBuletele din branza sunt aperitive delicioase si sanatoase. Branza se spala si se rade pe partea fina a razatorii. Ouale se...
Bulete din branzaCrochetele din piept de pui sunt aperitive cu carne delicioase. Pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri. Ouale se...
Crochete din piept de puiFinesse cu ciocolata, frisca si zmeura este un desert cu fructe delicios si decorativ. Forma de ciocolata se umple cu frisca...
Finesse cu ciocolata, frisca si zmeuraTortul mousse este delicat, fin, potrivit pentru un rasfat culinar, fie ca alegi sa il prepari ca si tort festiv sau pur si...
Tort MousseCoronita de miel este piesa de rezistenta a mesei festive de Pasti.
Coronita de mielMieluselul va impodobi masa de pasti, alaturi de ouale incondeiate si cozonaci.
Turta “Mielusel”Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori