Smantana se amesteca impreuna cu mierea, zaharul, oul si untul. Se pun pe baie de abur si se amesteca bine timp de 5 minute,...
Prajitura cu miere si crema de vanilieOuale fierte sa taie cubulete, se adauga salata verde rupta marunt, apoi morcovii taiati julien, branza taiata cubulete si...
Salata cu oua
Se amesteca ingredientele pentru blat si se framanta bine. Aluatul se imparte in doua parti egale iar din prima se intinde o...
Prajitura cu suc de rosii
Se pun la fiert apa cu laptele si untul. Dupa ce au dat in clocot, se amesteca cu faina. Dupa ce s-a format o crema omogena,...
Choux a la creme
Se prepara aluatul de savarina din faina, lapte, drojdie si se amesteca bine. Se lasa la dospit, dupa care se adauga ouale si...
Savarina cu frisca falsa
Orezul se fierbe in lapte, apoi se lasa la racit. Se adauga coaja de lamaie, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat,...
Prajitura cu orez
Se amesteca ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca tare. Se imparte apoi in doua portii, una mare si una mica, care...
Prajitura cu urda
Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, treptat, uleiul, praful de copt stins in zeama de...
Prajitura cu branza de vaci si bezea
Foaia de aluat se pune intr-un vas adanc cu diametrul de aproximativ 20 cm. Se preseaza usor, apoi se impunge cu o furculita...
Prajitura americana, cu branza
Drojdia dizolvata in lapte, se amesteca impreuna cu faina, uleiul, sarea si smantana. Se framanta totul bine, dupa care se...
Prajitura cu branza
Se framanta faina cu margarina, smantana, drojdia, zaharul si cele 2 oua. Se lasa apoi aluatul sa se odihneasca 30 de minute....
Prajitura cu crema de branza
Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile,...
Prajitura cu branza de vaciMille-feuille este un desert originar din Franta. Produsul de patiserie este cunoscut si sub numele de Napoleon
Mille-feuille cu capsuni
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si untul topit si racit. Se incorporeaza treptat, faina,...
Cremes fals
Biscuitii se macina cu robotul de bucatarie, rahatul se taie bucatele si la fel si nuca se zdrobeste putin. Se amesteca toate...
Tort de biscuitiSalata cu porc fript si sos alioli este o minunata reteta de salata, usor de preparat, usoara de digerat si consistenta in...
Salata cu porc fript si alioliNu stiu cum e la altii, dar mie mi se intampla mereu sa-mi ramana carne dupa cate o masa intre prieteni ori de la cina. O pun...
Sandwich cu pui rece si salataFeliile de paine se taie cubulete cat mai mici, se pun in tava de la aragaz pe hartie de copt si se stropesc cu ulei de...
Salata Maxi
Se curata, se spala si se fierb separat in apa cu sare zarzavaturile Cartofii se taie cubulete, pastaile de fasole se taie in...
Salata de verdeturi
Se curata, se spala si se toaca fideluta varza. Se pune apoi in apa clocotita cu sare si se lasa la fiert 15 minute. Se lasa...
Salata de varza oparita
Se spala varza si se stoarce bine. Se toaca fin si se adauga cimbrul, uleiul si piperul. Se amesteca bine si se serveste.
Salata de varza acra
Varza se curata de frunzele vestede si se spala. Se scoate apoi cotorul si se taie fideluta. Se pune apoi intr-un castron, se...
Salata de varza
Se curata, se spala si se taie telina, dupa care se pune la oparit, in apa cu sare. Separat, se fierb ouale si se separa...
Salata de telina cu mustar
Telina si morcovii se curata si se dau printr-o razatoare mai mare. Rosiile se taie feliute rotunde iar salata se desface de...
Salata de telina cu fructe
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane