Se taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu...
Cotlet de porc crocant
Se fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea...
Cotlet de porc cu sos de mustar
Se spala carnea si se taie cubulete potrivite. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul...
Cotlet de porc
Se curata merele, se tai bucatele si se pun la fiert impreuna cu zaharul. Prafurile de budinca se amesteca cu 300 ml apa...
Desert cu mere
Piscoturile se amesteca cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga smantana, zaharul, esenta de rom,...
Desert de ananas
Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe in doua, iar...
Frigarui de sunca si carnati
Mod de preparare aluat: Se amesteca ingredientele si se adauga spuma batuta din albusul celor 6 oua. Se toarna intr-o tava...
Prajitura cu banane
Se ia pieptul de pui se spala, se tai cubulete si se pune intr-un bol mai mare. Se taie lamaia in 2 si se picura zeama pe...
Tocana de pui cu smantana
Se pregateste un aluat din lapte, sare, oua, zahar, drojdie si unsoare, in final se adauga si faina. Se pune intr-o tava...
Placinte dospite
La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata,...
Napolitane cu budinca de ciocolata
Se curata burta si se toarna peste ea apa fierbinte cu otet, apoi se pune la fiert in apa cu delikat iar in cele din urma se...
Tocanita de burta cu ciolan
Se ia o tava curata si se pune apa in ea. Aripile de pui se sareaza si se aseaza in tava, se presara cu condimente si...
Aripi de pui cu smantana si ciuperci
Se bate o spuma cu telul din: unt, zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si un pic de sare. Se adauga unul cate unul...
Cozonac Mozart
Se plamadesc toate ingredientele si se imparte in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de...
Biscuiti cu ciocolata
Indeparteaza miezul merelor si taie-le cubulete. Fierbe merele in suc de mere, suc de lamaie si zahar. Lasa-le la fiert...
Spuma de mere cu afine
Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma...
Spuma de mere
Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare....
Sufleu de visine
Fa un aluat din faina, 60 g de zahar, nuca macinata, 1 ou si unt, intinde aluatul de o grosime de 1 cm si coace-l intr-o tava...
Prajitura cu nuca si ciocolata
Se bat ouale, zaharul si untul topit pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de...
Briose de ciocolata
Amestecam ingredientele intr-un castron, cu exceptia laptelui, bicarbonatului de amoniu si de sodiu. Din faina se utilizeaza...
Prajitura cu miereDupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient. Repetam operatia pana...
Zacusca cu fasole pastai
Se amesteca ingredientele pentru aluat in vederea obtinerii unui aluat tare. Se tine cca 10minute. Se ia o tava de cel putin...
Placinta simpla cu branza
Bucatile de piept de pui dezosate, se curata de piele si se tai fasii groase de 8 x 4 cm. Se spala castravetii si se tai...
Piept de pui la gratar
Indepartreaza gatul perpelitelor. Spala si sterge perpelitele, indoaie aripile si gaureste pielea in asa fel incat sa poti...
Prepelita fripta invelita in slanina
Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos,...
Piept de curcan cu sos de pereAceasta reteta de placinta cu mere poate fi adaptata pentru orice alt fruct. Este foarte aromata si ti se topeste in gura, in...
Placinta cu mere (sau alte fructe)
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane