Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si...
Piept de pui cu mere
Carnea se taie in felii de aproximativ 3 cm. si se usca folosind prosoape de hartie. Prunele uscate se feliaza si se pun la...
Muschi fript cu compot de prune
Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora. Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in...
Fursecuri
Se curata si se spala cartofii si se taie in rondele de ½ cm. Rosiile, ardeiul si ceapa se taie de asemenea in rondele....
Pui la cuptor
Faina se amesteca cu praf de copt si bicarbonat de sodiu. Ananasul se taie bucati marunte. Oul se bate cu zahar, ulei si...
Mouffin cu ananas si ciocolata
1.Din hartia de copt se taie un cerc cu diametrul de 26cm cu care se tapeteaza fundul formei de tort. Cuptorul se incalzeste...
Tort de nuca
Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si...
Plachie de stiuca
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Hartiile de mouffin se pun in formele speciale. Merele se spala si se curata de coaja, se...
Mouffin cu mere si frecatei
1.Pentru blat, ouale se separa, untul se topeste si se lasa la racit. Se taie 6 cercuri cu diametrul de 26 cm din hartia de...
Tort Dobos
Pastravii se curata de solzi si intestine, se spala, se scoate coloana vertebrala. O parte din sunca feliate se introduce in...
Pastrav spaniol
Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza...
Carne de porc cu saramura
Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore. Se intinde...
Turta dulce
branhiile, se spala bine si se usuca cu ajutorul unui prosop de bucatarie. Apoi se desface pestele, dar nu in mod obisnuit....
Stiuca umpluta
Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc...
Supa de struguri
Daca preparati pieptul de gasca primul pas este taierea in bucati transversale. Se condimenteaza apoi cu sare si piper si se...
Friptura de gasca cu sos de capere si galuste de paine
Se tai rondele conrnurile si se toarna lapte fiert peste ele. Se bate spuma din unt, zahar si galbenusuri. Cornurile stoarse...
Delicatese din corn
Aceasta reteta de saratele este foarte buna. Pentru prepararea saratelelor avem nevoie de faina, margarina, smantana si...
Saratele gustoase, ieftine si usor de preparat
Stiuca se curata de solzi, i se scot ochii si branhiile, se spala cu atentie si se zvanta. Se despica dar nu ca de obicei pe...
Stiuca umpluta
Untul/margarina se topeste. Faina se cerne intr-un castron adanc, se adauga zaharul si zaharul vanilat, un praf de sare. Se...
Minciunele
Ouale intregi se amesteca cu zahar, se freaca trei sferturi de ora, se adauga faina. In tava unsa, se pune cate o lingurita...
Fursecuri cu anason
Cleanul se curata de solzi, se despica, se curata de intestine, se taie capul sub prima vertebra, se spala. Pestii astfel...
Clean prajitCuburile aperitiv cu rosii si ricotta sunt in primul rand aspectuoase, ca abia astepti sa iei o bucata sa vezi cum e. Apoi...
Cuburi marmorate de rosii si ricottaDovleceii se curata, se taie in felii de 5 mm grosime, pe lungime, se presara cu putina sare si se lasa sa "transpire"...
Gratin de dovleceiSpalam dovleceii, le taiem un capacel apoi le scoatem miezul ajutandu-ne de un cutit si o ingurita. Ii presaram cu sare si ii...
Dovlecei patison- umpluti cu legumePregatim mai intai jeleul. Punem intr-un vas compotul, zaharul si praful de budinca. Amestecam bine si fierbem amestecul,...
Briose cu jeleu de visine
Se curata pestii in interior si in exterior, se sareaza si se lasa 2 ore. Se aseaza bucatile de peste intr-o tigaie, se pun...
Pastrav de Craciun
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori