Pentru limba delicioasa cu sos de rosii se fierbe limba si se pregateste sosul ca pentru limba cu sos de smantana inlocuind...
Limba delicioasa cu sos de rosii
Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in...
Limba cu sos de smantana
Pentru limba rasol cu ceapa si patrunjel se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua toata...
Limba rasol cu ceapa si patrunjel
Pentru creierul cu rosii la cuptor se curata creierul si se fierbe. Se taie felii subtiri. Se curata de asemenea cateva...
Creier cu rosii la cuptor
Creierul pane se pregateste foarte usor si este foarte bun. Aveti nevoie de 1 creier de vaca sau 2 creieri de vitel.
Creier pane de vita
Pentru creier de vita fiert inainte de a fi curatit, creierul trebuie tinut cel putin o ora in apa rece, ca sa iasa tot...
Creier de vita fiert
Pentru felii de parizer pane se taie feliile de parizer potrivit de groase si se indeparteaza pielita dimprejur; se dau prin...
Felii de parizer pane
Pentru cotletele de purcel la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se...
Cotlete de purcel la gratar
Pentru pulpa de porc cu chimen la cuptor se sareaza un but de porc (pulpa dinapoi) si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se...
Pulpa de porc cu chimen la cuptor
Pentru lintea cu costita afumata se alege lintea, se spala si se pune intr-o cratita cu apa rece sa fiarba pe jumatate.
Linte cu costita afumata
Pentru varza acra cu costita afumata se e taie o varza mare, murata, in felii. Daca este prea acra, se spala intr-o apa sau...
Varza acra cu costita afumata
Sarmalele cu carne de purcel este o mancare cu carne delicioasa si se face la fel cu sarmalele cu varza dulce. Se servesc...
Sarmale cu carne de purcel
Carnea de purcel cu varza se pregateste la fel ca varza cu carne de vaca. Pentru aceasta veti avea nevoie de carne, varza,...
Carne de purcel cu varza
Tocana de porc cu rosii este o mancare de carne delicioasa si se pregateste la fel ca tocana de vaca. Se serveste cu mamaliga.
Tocana de porc cu rosii
Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din...
Cotlet simplu de berbec la gratar
Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul...
Cotlete de berbec la tigaie
Pentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi, carnea de...
Pulpa de berbec la tava cu usturoiPate de Naut este o delicioasa reteta, fara carne, fara produse de origine animala adica este ideala si pentru o zi de post.
Pate de NautPops de Branza este un delicios apertiv cu branza. Copii se vor bucura tare mult de acest fel de mancare, dar si la o...
Pops de BranzaTort cu fructe de padure si mascarpone este delicios. Pentru aceasta reteta de tort va trebuie 250 g mascarpone si 500 g...
Tort cu fructe de padure si mascarponeCastraveti in saramura cu hrean este o reteta deosebit de simpla. Pentru aceasta reteta de muraturi aveti nevoie de 3 kg...
Castraveti in saramura cu hreanGogosarii cu conopida in otet sunt foarte buni la o mancare cu carne. Pentru a face acest sortiment de muraturi trebuie sa...
Gogosari cu conopida in otetTarta cu ceapa si ciuperci este delicioasa. Pentru aceasta reteta trebuie intai sa pregatiti un aluat de tarta.
Tarta cu ceapa si ciuperci
Pentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre...
Miel la gratar cu slanina si untura
Pentru mielul pane simplu se spala bucata de miel, se taie in bucati late de 2-3 degete. Se sareaza si se tin 20 de minute....
Miel pane simplu
Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava,...
Friptura delicioasa de miel
Pentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o...
Miel cu ciuperci si smantana
Ciulamaua de miel se pregateste la fel cu ciulamaua de vitel. Veti avea nevoie de varne de vitel, morcovi, ceapa, patrunjel,...
Ciulama de miel cu legume
Pentru anghemaht de miel cu lamaie se fierb bucatile de carne la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o...
Anghemaht de miel cu lamaie
Mielul cu macris se pregateste la fel ca mielul cu spanac. Cand este aproape gata, se adauga putina zeama de lamaie. Mielul...
Miel cu macris
Pentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. Se...
Miel cu spanac si bulion
Pentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se...
Stufat de miel cu usturoi
Pentru tuslamaua de burta cu picior de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana raman albe, o bucata de...
Tuslama de burta cu picior de vitel
Pentru picioarele de vitel cu sos se e curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece...
Picioare de vitel cu sos
Pentru picioarele de vitel rasol se curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece si...
Picioare de vitel rasol
Cotletele de vitel pane sunt foarte usor de pregatit. Se taie cotletele groase de 2 cm. Se indeparteaza bucatica de os de la...
Cotlete de vitel pane
Pentru snitelul natur cu untura se taie carnea felii de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie...
Snitel natur cu untura
Una din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor,...
Snitel vienez gustos
Pentru rulada de vitel cu vin alb se taie carnea felii ca pentru snitele, de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de lemn pentru...
Rulada de vitel cu vin alb
Pentru friptura de vitel de la rinichi se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand grasimea...
Friptura de vitel de la rinichi
Pentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza...
Pulpa de vitel impanata
Pentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava,...
Pulpa de vitel simpla la tavaEscalop de porc cu ciuperci si vin este o delicioasa reteta cu carne. Aveti nevoie de 12 felii cotlet porc si o conserva de...
Escalop de porc cu ciuperci si vinSalata greceasca cu spaghetti este delicioasa. Pentru aceasta reteta de salata puteti folosi si alte tipuri de paste, nu doar...
Salata greceasca cu spaghettiMullah Gash Kardeh sau pe romaneste Mullahul lesinat este o reteta iraniana delicioasa. Acest preparat oriental se prepara cu...
Mullah Gash KardehFicateii prajiti sunt foarte simplu de pregatit. Se pregatesc si foarte rapid. Aveti nevoie doar de 500 gr ficat de pui, ou,...
Ficatei prajitiFaludeh cu mere este un desert de origine persana foarte gustos. Trebuie sa folositi un mar mare.
Faludeh cu mereSalata de morcovi turceasca este delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta de salata trebuie sa folositi 3 morcovi.
Salata de morcovi turceascaSalata de varza creola este foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta de salata va trebuie 250 gr varza alba,taiata fasii subtiri.
Salata de varza creolaRasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.
Rasol de vaca cu legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori