Pentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si se tine la...
Friptura de iepure cu smantana si usturoi
Pentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru friptura, iar...
Iepure cu masline si arpagic
Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o...
Iepure cu zarzavat
Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o tigaie, in...
Papricas de iepure cu slanina
Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune intr-o...
Cotlete de caprioara
Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc...
Snitel delicios de caprioara
Pentru ficatul de gasca simplu se alege un ficat frumos, proaspat si alb, se indeparteaza vana de sange si locul unde a fost...
Ficat de gasca simplu
Pentru gasca fripta la cuptor se curata gasca, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa...
Gasca fripta la cuptor
Pentru curcan fript se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o...
Curcan fript
Pentru porumbei cu mazare boabe trebuie alesi totdeauna numai porumbei tineri. Se curata ca si puii, se sareaza si se pun...
Porumbei cu mazare boabe
Pentru porumbeii fripti cu unt si slanina se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune...
Porumbei fripti cu unt si slanina
Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel...
Porumbei umpluti cu carne de vitel
Pentru gasca pe varza se pregateste gasca ca pentru fript. Se taie marunt o varza murata frumoasa, se fierbe in apa clocotita...
Gasca pe varzaCartofi cu sos de rosii sunt o excelenta reteta de post. Pentru a pregati mancarea cu cartofi va trebuie cam un kg de cartofi.
Cartofi cu sos de rosiiChiftelutele cu sos tomat sunt delicioase. Pentru chiftelute marinate in sos de rosii puteti folosi orice fel de carne.
Chiftelute cu sos tomat
Rata cu varza se pregateste la fel ca mancarea de came cu varza. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, varza, bors, bulion sau...
Rata cu varza
Pentru friptura de boboc de rata pe varza cu boia se alege totdeauna o rata tanara. Se curata rata, se sareaza si se pune...
Boboc de rata pe varza cu boia
Pentru rata cu mazare boabe se fierbe mazarea boabe cu zeama de carne. Cand este aproape fiarta, se adauga sare, zahar si...
Rata cu mazare boabe
Pentru gasca cu castraveti si ceapa se taie dintr-o gasca bucatile potrivite pentru mancare si se asaza in cratita fara...
Gasca cu castraveti si ceapa
Pentru curcanul umplut se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o...
Curcan umplut delicios
Gasca umpluta cu ficat si ciuperci se pregateste la fel ca si curcanul umplut. Veti avea nevoie de o gasca, paina, ficat de...
Gasca umpluta cu ficat si ciuperci
Pentru gaina rasol simpla se alege o gaina grasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa fierbinte. Se ia spuma, se...
Gaina rasol simpla
Toate mancarile de pui cu sos si zarzavat se pot face si din gaina. Mancarile de gaina sunt foarte gustoase si se servesc calde.
Mancari de gaina
Pentru ostropelul de rata cu ceapa si usturoi se curata rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu...
Ostropel de rata cu ceapa si usturoi
Pentru rata cu masline si ceapa se prajesc bucatile de rata cu o jumatate lingura de untura. Daca rata este grasa, se pune...
Rata cu masline si ceapa
Pentru mancarea de pui cu masline se taie puiul in bucati potrivite. Se sareaza si se prajeste in ulei. Se scoate intr-o...
Mancare de pui cu masline
Pentru puiul cu ciuperci si arpagic se pun bucatile de pui la fiert. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodeniile si sarea. Se...
Pui cu ciuperci si cu arpagic
Pentru puiul la tava cu unt se curata puii, se spala si se sareaza. Se pun intr-o tava potrivita, cu putin unt. Se dau la...
Pui la tava cu unt
Pentru puii rumeniti in tigaie se curata puii, se taie in bucati si se sareaza. Se pun bucatile in unt sau in untura...
Pui rumeniti in tigaie
Pentru pui pane simplu se prajesc bucatile de pui la fel ca snitelul vienez. Veti avea nevoie de 2 pui mici, faina, oua,...
Pui pane simplu
Pentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu...
Pui simplu la frigare
Ciulamaua de pui cu legume se pregateste la fel cu ciulamaua de vitel cu deosebire ca puiul se fierbe mai putin decat carnea...
Ciulama de pui cu legumePaste cu varza dulce este o delicioasa reteta cu varza pe care si in zilele de post o puteti pregati. In acest caz folositi...
Paste cu varza dulce
Pentru papricas simplu de pui se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se prajeste separat in...
Papricas simplu de pui
Pentru pilaful de pui cu ceapa, puiul taiat bucati se fierbe in apa cu o ceapa si putina sare. Bucatile de pui trebuie sa fie...
Pilaf de pui cu ceapa
Pentru anghemahtul de pui cu lamaie se fierb bucatile de pui la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o...
Anghemaht de pui cu lamaie
Pentru puiul cu bame si vin se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa tocata si un praf de...
Pui cu bame si vin
Pentru puiul cu marar si dovlecei se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, cu o ceapa taiata marunt si faina. Se...
Pui cu marar si dovlecei
Pentru puiul cu conopida si smantana se prajesc usor bucatile de pui cu unt si cu o ceapa rasa, se asaza in cratita. Se...
Pui cu conopida si smantana
Pentru puiul cu ciuperci se prajesc usor bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt si o ceapa rasa. Se adauga...
Pui delicios cu ciuperci
Pentru puiul cu rosii se inabusa bucatile de pui intr-o cratita cu unt. Separat se prajeste in untura ceapa taiata marunt, se...
Pui delicios cu rosii
Pentru puiul cu smantana si marar se inabusa in unt bucatile de pui. Se pune sare. Se adauga cate putina apa si se lasa sa...
Pui cu smantana si marar
Pentru frigaruile de rinichi de purcel se curata rinichii fara sa se scoata grasimea care ii inveleste. Se taie in doua in...
Frigarui de rinichi de purcel
Pentru ugerul pane se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper. Dupa ce s-a...
Uger pane
Pentru pui cu mazare verde si marar puiul curatit se spala in mai multe ape si se taie in sase sau opt bucati potrivite. Se...
Pui cu mazare verde si marar
Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in...
Pui cu mazare pastai
Pentru puiul cu fasole verde si bulion se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa data pe...
Pui cu fasole verde si bulionPui Teriyaki este o delicioasa mancare cu carne. Teriyaki denumeste de fapt un stil de gatit specific bucatariei japoneze.
Pui Teriyaki
Pentru mancarea de rinichi se curata rinichii de pielita, se spala in mai multe ape, se taie in doua in lungime, se scoate...
Mancare de rinichi de porc si vitelSarmalutele moldovenesti cu varza murata sunt delicioase. La orice sarbatoare romaneasca puteti face aceasta delicioasa...
Sarmalute moldovenesti cu varza dulce
Pentru mancarea de rinichi cu creier se curata rinichiul, se taie felii. Se curata de asemenea un creier de vitel, se spala...
Mancare de rinichi cu creier
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori