Dulciuri

categorii rețete
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sirop de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca

detalii rețetă—

Gutui trase in ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Gutuile trase in ciocolata sunt deserturi delicioase cu fructe. Gutuile se spala, se curata de coaja (optional), se

detalii rețetă—

Dulceata de afine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dulceata de afine este delicioasa. Aceasta dulceata poate fi folosita la creme, prajituri sau chiar si asa simpla.

detalii rețetă—

Sos caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Caramelizati zaharul la foc mic amestecand ca sa nu se arda. Cand s-au caramelizat toate cristalele de zahar

detalii rețetă—

Mousselina de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu

detalii rețetă—

Mousse de banane pentru copii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierb bananele cu zaharul si apa si sucul de lamaie. Se pune amestecul in mixer si apoi se strecoara. Se

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata pentru prajitura sau tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Glazura se poate folosi pentru diferite prajituri si torturi si se prepara foarte usor. Toate ingredientele se

detalii rețetă—

Glazuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri. Va trebuie oua, zahar, zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Martipan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din martipan se pot modela diferite modele. Acesta se face din 300 g zahar, 300 g migdale, zeama de la ½ de

detalii rețetă—

Sos delicios de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul de zahar ars se arde intr-o cratita zaharul, nu insa prea inchis, si se stinge cu ½ ceasca de apa

detalii rețetă—

Sos de rom cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de rom se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula muiata in putina

detalii rețetă—

Sos delicios de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de vanilie se fierbe laptele, cand clocoteste se adauga vanilia, se acopera si se lasa sa stea un

detalii rețetă—

Sos de cacao fara ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de cacao fara ou se face un sirop potrivit de legat din zahar si apa. Se freaca doua linguri de cacao

detalii rețetă—

Glazura alba de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura alba de albus se freaca cu o lingura curata de lemn (nu se bate cu telul), un albus cu zahar pisat,

detalii rețetă—