Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de rom cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de rom se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula muiata in putina

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul

detalii rețetă—

Glazura aromata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca zaharul pudra impreuna cu romul, zeama de lamaie si apa, pana se leaga bine, apoi se toarna peste tortul

detalii rețetă—

Glazura de rom pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca cu apa calda si se adauga apoi romul. Se bate cu un tel pana cand glazura se ingroasa putin si

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca intr-un castron 4 galbenusuri cu zaharul, si o lingura de fecula de cartofi, bine de tot pana se albeste

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se

detalii rețetă—