Dulciuri

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook RSS Feed Youtube

Glazuri, sosuri

Sirop de cafea
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Gutui trase in ciocolata
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Gutuile trase in ciocolata sunt deserturi delicioase cu fructe. Gutuile se spala, se curata de coaja (optional), se

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Dulceata de afine
complexitate reteta Medie 
preparare reteta
(0)

Dulceata de afine este delicioasa. Aceasta dulceata poate fi folosita la creme, prajituri sau chiar si asa simpla.

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Sos caramel
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Caramelizati zaharul la foc mic amestecand ca sa nu se arda. Cand s-au caramelizat toate cristalele de zahar

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Mousselina de caise
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Mousse de banane pentru copii
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Se fierb bananele cu zaharul si apa si sucul de lamaie. Se pune amestecul in mixer si apoi se strecoara. Se

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Glazura de ciocolata pentru prajitura sau tort
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Glazura se poate folosi pentru diferite prajituri si torturi si se prepara foarte usor. Toate ingredientele se

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Glazuri
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri. Va trebuie oua, zahar, zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Martipan
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Din martipan se pot modela diferite modele. Acesta se face din 300 g zahar, 300 g migdale, zeama de la ½ de

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Sos delicios de zahar ars
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pentru sosul de zahar ars se arde intr-o cratita zaharul, nu insa prea inchis, si se stinge cu ½ ceasca de apa

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Sos de rom cu lapte
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pentru sosul de rom se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula muiata in putina

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Sos delicios de vanilie
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pentru sosul de vanilie se fierbe laptele, cand clocoteste se adauga vanilia, se acopera si se lasa sa stea un

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Sos de cacao fara ou
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pentru sosul de cacao fara ou se face un sirop potrivit de legat din zahar si apa. Se freaca doua linguri de cacao

detalii rețetă—

Glazuri, sosuri

Glazura alba de albus
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pentru glazura alba de albus se freaca cu o lingura curata de lemn (nu se bate cu telul), un albus cu zahar pisat,

detalii rețetă—

×