Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sirop de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata pentru prajitura sau tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Glazura se poate folosi pentru diferite prajituri si torturi si se prepara foarte usor. Toate ingredientele se

detalii rețetă—

Glazura aromata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca zaharul pudra impreuna cu romul, zeama de lamaie si apa, pana se leaga bine, apoi se toarna peste tortul

detalii rețetă—

Sirop pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se pune la fiert impreuna cu apa, iar dupa 5-6 minute se adauga coaja rasa de lamaie, vanilia, se ia vasul

detalii rețetă—

Glazura din zahar pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se

detalii rețetă—

Glazura din cafea pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca impreuna cu cafeaua si se pun apoi pe foc foarte mic. Se lasa sa se topeasca compozitia, dupa

detalii rețetă—

Glazura de rom pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca cu apa calda si se adauga apoi romul. Se bate cu un tel pana cand glazura se ingroasa putin si

detalii rețetă—