• taiati merele si bananele cuburi, scoateti samburii si adaugati-le in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand...
Mar cu banana si biscuit• rupeti biscuitii si macinati-i in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu scortisoara • scoateti untul din frigider
Cheesecake rece• taiati bananele cubulete • curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul
Mousse de banane, curry si ghimbir• curatati pepenele de coaja si samburi, taiati-l bucati si introduceti-l in blenderul Oster Delighter • adaugati peste
Trio de smoothie si shake• introduceti fructele de padure proaspete, impreuna cu laptele rece, Creme patisserie, mierea si mixati in blenderul Oster
Milkshake de fructe de padure• spalati si taiati perele cuburi • spalati, curatati si taiati morcovii cuburi • rupeti frunzele
Smoothie de pere, morcovi, busuioc si ghimbir• separati albusul de galbenus • bateti albusul cu sare si lamaie folosindu-va de un tel
Smoothie mango, pere si bezea• taiati fructul de papaya pe jumatate si il scobiti cu o lingura (el trebuie sa fie moale
Smoothie de papaya si telina• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie • puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru
Dip de sfecla• puneti porumbul la fiert cu putina sare • odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster
Duo supa crema de porumb si mazare• spalati si curatati castravetii • taiati toate legumele si fructele cuburi si introduceti-le in blenderul Oster Reversible
Gazpacho Andaluz• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleac• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplut• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati
Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casa• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •
Cotlet de porc in crusta de fistic• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
Ratatouille• coaceti vinetele si ardeii, curatati-i si tocati-i cu un tocator de lemn – nu atingeti legumele coapte
Zacusca de legume• separati albusurile de galbenusuri • bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati
Pandispan cu caise confiate• umeziti putin vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital sau ungeti-l cu putin unt
Negresa cu ciocolata, nuci si rom• perele se curata de coaja, lasandu-le codita • scobiti-le in interior fara sa le rupeti si
Para posata in vin• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si
Fasole batuta• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator• mararul se toaca marunt si se pune si
Mousse de peste afumat• se curata ficateii, se spala si se lasa la scurs• se pun la fiert in lapte cu putina
Pate de ficat de casa, cu coniac si mar copt• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legumeUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori