Usturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse se pun in...
Paste in alb
Usturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse se pun in...
Paste in alb
Salata din fructe de mare este disponibila in pungi de 400 gr. Continutul se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se...
Cocktail cu fructe de mare
Se curata cartofii cruzi de coaja si taie rondele sau ca si pentru prajit. Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu ulei, se...
Cartofi cu lapte
Se alege o pulpa, se da cu sare, se tine o jumatate de ora inainte de a fi pregatita. Se sterge bine cu o carpa, se pune...
Pulpa de vitel la tava
Se oparesc migdalele, se curata si se piseaza bine. Se adauga 2 galbenusuri, 2 albusuri spuma, coaja de lamaie, zaharul topit...
Prajitura de migdale
Tochitura macelareasca a la Miacori Ingredientele pentru 10 persoane. Mod de preparare: Intr-un ceaun, neaparat mai...
Tochitura macelareasca Miacori
BABIC, este un un nume sarbesc care se citeste BABICI. Se spune ca cel ce a adus reteta de acest salam de casa a venit din...
Babic de Buzau
Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel mult 2...
Rulada de cotlet cu pasta de mici
Se pune drojdia cu o lingura de faina si o lingura de apa calda intr-un castron sa dospeasca. Faina se pune in lighea se face...
Cornuri cu tocatura de carnuri si verdeata
Pentru ca micii sa iasa foarte buni cantitatea minima de carne prelucrata trebuie sa fie 7 kg. Toate ingredientele sunt...
Mici deliciosi
Se spala ciresele si se aleg de codite, se pun in borcane (borcanele sa fie de 800 gr. cu capace filetate) cam pana la...
Compot de cirese
Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se...
Kalops
Se scot oasele de pe pui. Se taie puiul in bucati mici si se aseaza pe o tava unsa bine. Se taie baconul in bucati mici si se...
Flygande Jakob (Jakob zburatorul)
Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga sosul de...
Ochiuri cu sos de rosii
Se taie napii in doua, si fiecare jumatate in alte 3 sau 4 bucati. Se curata bucatile dandu-le in acelasi timp si o forma,...
Napi cu smantana
Se freaca 6 galbenusuri cu zaharul si jumatate baton vanilie, bine, pana se face ca o crema. Se adauga ciocolata rasa,...
Tort de ciocolata fara unt
Se rad morcovii sau se curata foarte subtire cu un cutit. Se pun morcovii intr-o cratita, apoi se adauga untul, apa, zaharul...
Morcovi tineri (carote) cu unt
Se prajesc cartofi intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi. Se mai lasa 5 min dupa...
Cartofi mortali
Se bate zaharul cu iaurtul, se adauga fructele strivite sau facute piure, sau taiate bucatele, sau cacaoa, dupa preferinte....
Super inghetata usoara
Se bat ouale intregi, apoi se adauga zaharul si se bat bine. Se adauga iaurtul in care s-a dizolvat praful de copt, apoi...
Prajitura cu iaurt
Se unge si se tapeteaza o cratita mai inalta cu ulei, hartie iar ulei si faina. Se separa albusurile de galbenusuri. Peste...
Tort cu fructe DanielaClafoutis va fi mereu un desert binevenit pe masa oricui. Se poate adapta cu fructe de sezon. Noi va propunem varinata de...
Clafoutis cu agrise si zmeuraSocată reţeta bunicii. Socata cu lamaie este bautura de vara foarte aromata, binevenita in zilele calde. Aroma florilor de...
Socată reţeta bunicii cu lamaie
Se freaca galbenusurile cu zaharul si fecula. Aceasta se adauga ca sa impiedice sa se taie amestecul cat fierbe. Deoparte se...
Inghetata de vanilie
Cinci din lamai se freaza cu zaharul si se pune la fiert in 1/2 l apa. Se taie celelalte lamai in doua, se stoarce bine...
Sirop de lamaie
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori