Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Napolitan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Sosul Napolitan este un sos foarte delicios si aromat in stil italian, potrivit pentru orice tip de paste fainoase.

detalii rețetă—

Sos pesto

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul pesto de busuioc este un sos pentru paste extrem de simplu. Trebuie sa folositi frunze de busuioc proaspete.

detalii rețetă—

Sos italian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul italian veti avea nevoie de vin alb, patrunjel, ceapa, usturoi, ciuperci, unt, faina, ulei, sare si

detalii rețetă—

Sos dulce-picant pentru paste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Tocam destul de grosolan ceapa, ardeii, morcovii si carnea. Punem initial la calit ceapa si carnea si le

detalii rețetă—

Sos Amatriciana cu paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Sosul Amatriciana este o reteta de sos perfect pentru diferite tipuri de paste. Este foarte aromat, iar finalul cu

detalii rețetă—

Ragú

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

renumitul sos Ragu, de provenienta italiana a devenit preparat de baza in mai multe bucatarii internationale. Este

detalii rețetă—

Sos vinegreta cu sunca si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sos vinegreta cu sunca si nuci este o salata cu carne si nuci delicioasa. Se amesteca toate la un loc, se pune

detalii rețetă—

Sos de branza pentru paste fainoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii, sare, piper

detalii rețetă—