Pentru pate din ficat de porc carnea se spala, se curata de pielite, se taie bucati, se introduce in apa cu sare si se...
Pate din ficat de porc
Creierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala,...
Creier de vita cu sos de lamaie (a la grec)
Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana...
Oua cu maioneza si patrunjel
Ouale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana...
Oua cu ciuperci si marar
Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se...
Oua cu rosii si ceapa verdePentru ciuperci umplute cu ceapa si cascaval ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt....
Ciuperci umplute cu ceapa si cascaval
Pentru ciuperci cu sos de lamaie ciupercile se spala, se curata, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul si...
Ciuperci cu sos de lamaie (a la Grec)
Pentru ciuperci cu carne de vita sau porc ciupercile se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Ceapa se...
Ciuperci cu carne de vita sau porc
Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de...
Ciuperci cu carne de pasare
Crochetele din ou cu sos tartar sunt aperitive delicioase. Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se...
Crochete din ou cu sos tartar
Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se...
Pasta de branza cu oua si ceapa
Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se...
Rosii umplute cu sardele
Liptauerul se foloseste la prepararea sandwich-urilor. Branza telemea de oi se spala si, impreuna cu branza proaspata de...
Liptauer
Liptauerul timisorean se serveste rece, pe frunze de salata sau se foloseste la prepararea aperitivelor si sandwich-urilor....
Liptauer timisorean
Ardeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive. Ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se...
Ardei umpluti cu salata de vinete
Icrele din branza cu rosii se servesc la sandwich-uri. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se...
Icre din branza cu rosii
Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare....
Pasta din branza cu ciuperci
Pasta din branza asortata se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza telemea se spala si se amesteca cu...
Pasta din branza asortata
Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se...
Pasta din carne de porc
Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Pate din ficat de porc cu coniac
Pentru razatura de lamaie a la Mircea lamaile se spala si se rad de coaja. Razatura astfel obtinuta se amesteca cu zahar. Se...
Razatura de lamaie a la Mircea
Taiteii taranesti sunt paste traditionale foarte delicioase. Faina se cerne intr-un vas. Ouale se sparg si se adauga la...
Taitei taranesti
Taiteii din cartofi sunt paste traditionale foarte delicioase. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se dau prin...
Taitei din cartofi
Galustele cu cartofi pentru papricas este o mancare de cartofi traditionala si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in...
Galuste pentru papricas cu cartofiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanat
Galustele simple pentru papricas sunt paste traditionale si delicioase pentru carne. Faina se cerne, patrunjelul verde se...
Galuste simple pentru papricas
Pentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele....
Galuste din ficat de vita
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori