Pentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de gaina cu taitei cu zdrentePentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de pui cu galustePentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se...
Supa din carne de pui rasol cu taiteiPentru supa cu cartofi si ciuperci cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Ciupercile se curata, se...
Supa cu cartofi si ciuperciPentru supa cu conopida conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne.
Supa cu conopidaPentru supa cu fidea Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Fideaua se rupe, se pintroduce in apa clocotita...
Supa cu fideaPentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se...
Supa cu galuste din grisPentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si...
Supa germana cu prazPentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se...
Supa de praz si cartofi cu cascavalPentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si...
Supa cu taitei si cartofiPentru supa de varza cu legume si smantana varza se curata, se spala si se taie felii. Morcovii si telina se curata, se spala...
Supa de varza cu legume si smantanaPentru supa din cartofi si legume cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. telina, morcovii,...
Supa din cartofi si legumeAti pregatit mai multe oua decat era cazul de Paste? Iata o reteta simpla si delicioasa, pentru care le puteti folosi ca...
Paine prajita cu crema de ouaPentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece.
Supa cu fasole boabe si costitaPentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele...
Supa cu merePentru supa cu vinete vinetele se curata de coaja si se spala. Se fierb cca 2 l de apa, se adauga zahar, scortisoara, sare si...
Supa cu vinetePentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata,...
Supa italiana cu legume si costitaPentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se...
Supa de ciuperci sau buretiPentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se...
Supa de fasole verde cu usturoiPentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea...
Supa de oase de vita sau porcBuletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se...
Bulete berlinezeDrobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si...
Drob din maruntaie de porcFicatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat LyonezParizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala....
Parizer paneRinichii de vita prajiti sunt aperitive delicioase. Rinichii se spala, se taie in jumatati pe lungime, se curata de capsule...
Rinichi de vita prajitRulada din carne de vita cu ou este un aperitiv delicios. Carnea se spala, se curata de pielite, se taie in cuburi mici si se...
Rulada din carne de vita cu ouRuloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati,...
Rulou din carne de porc si ciuperciFoarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarBunatati pentru Craciun - fursecurile astea chiar ca-s niste bunatati...se topesc in gura! Am zis sa vin sa va aduc ceva bun...
Desert fursecuri crapate cu nuca - reteta 350 si 9 ani de bucatarasDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri