Pentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi....
Ragut de berbec
Pentru tocana bulgareasca de berbec carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de...
Tocana bulgareasca de berbec
Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Stufat de miel cu ceapa verde
Pentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Tocana cu carne de miel
Pentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se...
Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate
Pentru berbec cu varza si rosii carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se sareaza....
Berbec cu varza si rosii
Pentru fasole boabe cu carne berbec fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa 12 ore. Carnea se spala,...
Fasole boabe cu carne berbec
Pentru jigo de berbec cu fasole boabe usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala: 50 g se taie...
Jigo (pulpa) de berbec cu fasole boabe
Pentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de miel
Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se...
Ghiveci din maruntaie de miel
Pentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se spala si se...
Mazare cu carne de miel
Pentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza in patru....
Miel cu sos de smantana (Fricase)
Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Papricas de miel cu cartofiPentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa...
Saslac de miel (Frigarui)
Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se...
Spanac cu carne de miel
Pentru tocana de vitel ardeleneasca carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul radacina, 100 g...
Tocana de vitel ardeleneasca
Pentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza....
Anghemacht de miel cu cartofi si legume
Pentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina si...
Blanchet din carne de miel
Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Ciuperci cu carne de miel
Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si...
Cotlet de miel pane
Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde...
Drob de miel cu patrunjel si marar
Pentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se curata de...
Rulou de vitel umplut cu creier si orez
Pentru rulou de vitel umplut cu ficatei de pui carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza....
Rulou de vitel umplut cu ficatei de pui
Pentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se...
Snitel cu creier
Pentru snitel pane de vitel carnea se spala si se taie felii subtiri, care se bat, se sareaza si se pipereaza dupa gust....
Snitel pane de vitel
Pentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri....
Snitel de vitel Praga
Pentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece....
Snitel de vitel Palermo
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori