Pentru friptura de porc cu ciuperci pulpa de porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Friptura de porc cu ciuperciPentru friptura de porc cu ghiveci bulgaresc pulpa de porc se spala, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Friptura de porc cu ghiveci bulgarescPentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se...
Friptura din carne de porc cu rosiiPentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea...
Friptura din carne de porc marinareascaPentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se curata, se...
Galuste cu rinichi de porcPentru ghiveci bulgaresc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Ardeiul...
Ghiveci bulgarescPentru gulas berlinez carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se...
Gulas berlinezPentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de...
Ficat de porc impanat cu slaninaPentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina...
Ficat de porc cu sos de smantana si macaroanePentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri....
Ficat de porc cu sos MeunierePentru ficat de porc tirolez usturoiul se curata; jumatate din cantitate se taie felii, restul se piseaza. Ficatul de porc se...
Ficat de porc tirolezPentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ficat papricat de porcPentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se...
Friptura de porc cehoslovacaPelmeni sunt o varietate savuroasa de coltunasi cu carne specifici bucatariei rusesti.
PelmeniSalcamul e o planta foarte aromata, putin folosita in bucatarie, cunoscut fiind pentru miere. Noi va prezentam cum sa faceti...
Sirop si dulceata de salcamCrema catalana sau creme brulee? E o intrebare fara raspuns, francezii si spaniolii sustinand ca celalalt a furat reteta....
Crema catalana cu sirop de salcamMini tartele cu capsune pot servi drept minunata decoratiune a unei mese festive de primavara, precum si un desert irezistibil.
Mini tarte cu capsuneDulceata de agrise confera o savoare aparte clatitelor, iar combinatia agrise-clatite este numai buna pentru un moic dejun...
Clatite americane cu dulceata de agrisePentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie...
Snitel natur cehoslovacPentru snitel pane din carne de vita carnea se spala si se taie bucati, care se bat, se sareaza si se condimenteaza.
Snitel pane din carne de vitaPentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Ficat de porc cu ceapaNimic nu poate fi mai cremos si mai gustos decat acest desert aromat de primavara: risotto cu suc de portocala si capsuni. O...
Risotto cu suc de portocale si capsuniInveseliti-va prietenii si ziua cu acest delicios tort curcubeu cu crema de unt si glazura de frisca. Si ce satisfactie poate...
Tort curcubeu cu crema de unt, colorat naturalO reteta de pate home-made, delicioasa si usoara, perfecta pentru un aperitiv rece. O reteta potrivita si pentru copii
Pateu din ficat de pasare cu branzaGyoza este un fel de mancare foarte popular in Japonia, care se prepara dupa principiul coltunasilor, dar cu savoare japoneza.
Gyoza – coltunasi japoneziOkonomiyaki este un fel de pizza japoneza cu umpluturi dintre cele mai diverse, de la muschiulet de porc la fructe de mare...
Okonomiyaki – pizza japonezaRondelele de clatite cu somon sunt niste aperitive foarte aspectuoase si gustoase, potrivite pentru o masa de sarbatoare.
Rondele de clatite cu somon si crema de branzaFoarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaCeva rapid.....sa fie dulce....
Chec cu dulceata de afine si glazura de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata