Turnam ingredientele de baza, cu o lingura de bar, fara sa se amestece , una peste alta, in ordinea urmatoare : lichior de...
Coctail Sarutul Ingerului
Bautura se pregateste in paharul musafirului, dupa ce a fost racit, in prealabil. Se toarna in el ingredientele, se amesteca...
Bauturi de vin Americano
Bucata de zahar cubic o absorbim cu 2-3 picaturi de bitter Angostura si o punem in cupa de sampanie. Adaugam cubulet de...
Coctail Alfonso
Turnam lichiorul de cafea in pahare de lichior, folosind partea convexa a lingurii turnam incet lichiorul irlandez peste...
Coctail cu lichior irlandez
Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata. Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa...
Ochiuri cu ciuperci
Fierbeti apa in clocote, puneti o lingurita cu otet si pregatiti in aceasta ochiuri romanesti. Puneti-le pe un platou....
Ochiuri cu ciuperci
Spalati bine ciupercile in apa rece si taiati-le in felii subtiri. Tocati marunt ceapa, puneti-o intr-un vas cu unt, pe foc...
Ochiuri cu ciuperci
Sucul de piersici se pune in paharul de sampanie , apoi turnam cu grija peste ea sampanie seaca.
Bellini
Bauturile se pun in blender impreuna cu gheata si ½ de banana. Intai la viteza mica, apoi la viteza mai mare le amestecam...
Banana Daiquiri
Materiile prime de baza se sturara foarte bine intr-un shake-er impreuna cu gheata si strecuram in pahare reci de cocteil....
Cocteil Bacardi
Spalati ciupercile, tocati-le marunt, apoi caliti-le, in 50 g de unt, acoperit, la foc mic, pana cand incep a se rumeni....
Omleta cu ciuperci
Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le felii daca sunt mari, iar cele mici lasati-le intregi, apoi puneti-le la calit in...
Omleta cu ciuperci
Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit. Separat, din 50 g de unt, faina si...
Oua cu ciuperci
Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le si treceti-le prin masina de tocat carne. Separat, intr-un castron mare, puneti...
Budinca de ciuperci
Ciupercile frumoase si proaspete spalati-le sub jet de apa rece. Intr-un vas de teflon, pe foc domol, puneti untul si cand...
Budinca de ciuperci
Alegeti pieptul si pulpele pasarii, dezosati-le si treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea muiata in lapte si...
Budinca de carne cu sos de ciuperci
Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii sau in cuburi mici si puneti-le intr-o cratita de teflon cu unt fierbinte,...
Sufleu de ciuperci
Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un...
Ciuperci cu sufleu
Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un...
Ciuperci cu sufleu
Alegeti ciuperci albe, tinere si mici pe care le spalati in cateva ape reci, apoi le puneti intr-un vas de teflon cu 1/4 l de...
Ciuperci marinate
Alegeti ciuperci albe, carnoase, proaspete si foarte tinere. Spalati-le foarte bine sub jet de apa rece, treceti-le prin...
Piureu din ciuperci
Spalati foarte bine ciupercile, fara a le curata de pielita, taiati-le in felii subtiri si puneti-le intr-un vas cu unt, pe...
Ciuperci cu orez
Alegeti gogosari potrivit de mari, bine copti, neloviti si nepatati. Spalati-i in apa rece si, cu un cutit fin, scoateti-le...
Gogosari cu ciuperci
Tocati marunt ceapa si caliti-o doua minute in toata grasimea. Cand ceapa este putin rumenita, puneti ciupercile, spalate,...
Budinca de ciuperci
Tocati ceapa marunt si puneti-o impreuna cu vinul intr-o cratita pe foc domol, acoperita cu capac, sa fiarba pana cand tot...
Sos de vin cu ciuperci
Alegeti ciuperci albe, tinere si mici pe care le spalati in cateva ape reci, apoi le puneti intr-un vas de teflon cu 1/4 1 de...
Ciuperci marinate
Alegeti ciuperci albe, carnoase, proaspete si foarte tinere. Spalati-le foarte bine sub jet de apa rece, treceti-le prin...
Piureu din ciuperci
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane