Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava...
Ciuperci cu branza
Alegeti ciuperci frumoase si tinere pe care le spalati sub jet de apa rece, apoi le asezati pe un servet curat sa se zvante....
Ciuperci cu friganele
Alegeti, curatati, spalati ciupercile si puneti-le impreuna cu 1/4 l de apa clocotita, o lingurita cu sare, foaia de dafin,...
Ciuperci cu maioneza
Alegeti ciuperci frumoase, tinere, curatati-le, spalati-le, taiati-le in felii mari sau lasati-le intregi si fierbeti-le...
Ciuperci in aluat
Alegeti ciuperci proaspete, frumoase, tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece. Dupa aceea,...
Ciuperci cu cascaval
Alegeti ciuperci frumoase, mari si proaspete, spalati-le in apa rece, la robinet, tinandu-le de piciorus cu lamelele in sus...
Ciuperci cu cascaval
Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le prin masina...
Pasta de ciuperci
Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot,...
Parjoale de ciuperci
Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat. Framantati tocatura cu doua linguri de apa...
Crenvursti cu ciuperci
Cerneti faina pe planseta, faceti-i in mijloc un gol in care puneti smantana, putina sare, apoi framantati foarte bine un...
Placintele cu ciuperci
Alegeti ciuperci mai mari, rupeti-le cozile, apoi curatati-le, spalati-le si lasati-le sa se zvante. Caliti in ulei fierbinte...
Ciuperci umplute
Spalati foarte bine ciupercile, desprindeti piciorusele de palarii si pe acestea din urma puneti-le intr-un vas cu unt la...
Ciuperci umplute
Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa. Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le...
Ciuperci pane
Alegeti piciorusele ciupercilor, puneti-le la o parte, iar palarioarele spalate bine asezati-le pe un servet foarte curat sa...
Ciuperci in aluat
Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa. Sarati putin partea interioara a...
Ciuperci la cuptor
Pregatiti mai intai un aluat din: unt, faina cat cuprinde, galbenusuri, smantana, zahar, vin si sare. Framantati aluatul pe...
Aluat cu ciuperci
Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare. Se aseazati intr-o tava palariile...
Ciuperci la tava
Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece. Puneti palariile...
Ciuperci umplute
Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe...
Ciuperci umplute
Alegeti ciuperci albe, tinere, carnoase si foarte proaspete, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas...
Ciuperci la cuptor
Ingredientele se amesteca in shaker. Apoi se adauga gheata maruntita, se amesteca bine si se toarna in pahare mari...
Mai Tai (Fancy Drink)
Ingredientele se pun in mixer. Dupa racire, bautura se toarna in pahare de cocteil bine racite. Se poate decora cu cirese...
Manhattan Cocteil (Twist)
Cartofii se razuiesc pe razatoarea mare, adaugam smantana, saram si atata faina adaugam, incat compozitia sa fie mai moale...
Crochete cu cartofi
Se aleg ardei mari, se coc pe plita sau pe o tabla pe aragaz, pe toate partile fara sa arda deoarece se rup la curatat....
Salata de ardei gras
Se aleg ardei mari, se coc pe plita sau pe o tabla pe aragaz, pe toate partile fara sa arda deoarece se rup la curatat....
Salata de ardei gras si rosii
Se curata gogosarii de cotor si seminte si se taie in felii mai mari. Intr-o cratita se toarna otetul, uleiul, zaharul si...
Salata de gogosari
Cartofii se pun la fiert in coaja (necuratati), in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in felii...
Salata de cartofi cu ceapa
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane