Se spala rosiile, se sterg de apa cu un prosop absorbant, apoi se taie capacul. Se scoate miezul din interiorul rosiilor si...
Rosii umplute cu porumb
Mai intai, preparati sosul pesto. Zdrobiti usturoiul cu pisalogul, impreuna cu busuiocul, rucola si cardamaua. Adaugati...
Farfalle asezonate cu sos pesto, cu cardama si rucola
Se curata dovleceii, ardeii, ceapa, cartofii si morcovul, se spala si se pun ca pentru supa, in apa cu sare si ulei. Dupa ce...
Supa crema de dovlecei
Se condimenteaza muschiul de vita cu sare si pier, se stropeste cu ulei si vin rosu, se infasoara in folie de plastic si se...
Muschi de vita in aluat frantuzesc
Bucatile de salau se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu lamaie si se ung cu putin ulei. Se acopera cu o folie de...
File de salau cu sos de capere
Taiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati...
Farfalle cu anghinare, parmezan si smantana
Spalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi....
Ravioli cu cartofi, cardama si branzeturi
Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre...
Paste tortellini
Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneti totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe...
Tortellini cu branzeturi si busuiocAceasta reteta de paste este delicioasa, potrivita pentru toamna cand gasim dovleac din abundenta. Tortellini cu dovleac,...
Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta
Spalati sparanghelul apoi taiati aproximativ 6 cm din varfuri si puneti-le deoparte. Indepartati cu grija partile atoase de...
Tortellini cu sparanghel si ricotta
Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de...
Tortellini cu spanac, ricotta si verdeturi
Puneti uleiul intr-o tigaie incinsa. In timp ce uleiul se incalzeste, spalati rosiile, scoateti miezul si tocati-l in bucati...
Farfalle cu sos rapid de rosii
Pe un tocator, asezati fiecare scoica pe partea plata si taiati-o pe lungime in jumatate. Puneti uleiul de masline intr-o...
Taglierini cu scoici
Puneti uleiul de masline intr-o tigaie cu fundul gros incinsa si adaugati barbunul, curatat de solzi. Maruntiti si apoi...
Taglierini cu barbun la tigaie
Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre...
Paste ravioliPuneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de...
Ravioli cu prosciutto, rosii, busuioc si mozzarella
Spalati bine urzicile si limba-mielului si cufundati-le in apa cu sare clocotita timp de 30 de secunde. Strecurati-le si...
Ravioli cu urzici si ricotta
Daca fasolea lata este foarte mica si moale, o puteti folosi cruda. Daca este de marime medie sau mare, inmuiati-o in apa...
Ravioli cu fasole lata zdrobita, menta si ricotta
Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre...
Tagliatelle
Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre...
Taglierini
Puneti ciupercile uscate intr-un bol mic si adaugati aproximativ 285 ml de apa clocotita. Asigurati-va ca toate ciupercile...
Pappardelle cu ciuperci, cimbru, sos de rosii si mascorpone
Curatati ciupercile cu o pensula de patiserie sau un servet si feliati-le subtire. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie...
Pappardelle cu ciuperci
Puneti untul si uleiul de masline intr-o tigaie aproape incinsa, cu fundul gros. Adaugati prazul feliat oblic si usturoiul,...
Pappardelle cu praz dulce si mascarpone
Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara...
Tagliatelle cu dovlecei verzi, lamaie si busuioc
Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa, cu fundul gros si adaugati imediat midiile si usturoiul. Acoperiti cu...
Tagliatelle cu sfecla rosie, pesto si midii
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane