ggaby - Rețete

Baclava cu alune si smochine
Prajituri

Baclava cu alune si smochine

Baclavaua cu alune si smochine cu foi de placinta este un desert turcesc foarte dulce si insiropat, pe cat de gustos pe atat...

Baclava cu alune si smochine
Paste milaneze
Paste si pizza

Paste milaneze

Paste milaneze sunt foarte usor de pregatit. Aveti nevoie de macaroane, sunca, limba, cascaval si ciuperci.

Paste milaneze
Mancare de morcovi cu perisoare
Mancaruri cu carne

Mancare de morcovi cu perisoare

Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de...

Mancare de morcovi cu perisoare
Bors de vita
Borsuri

Bors de vita

Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.

Bors de vita
Mascaroane maramuresene
Aperitive cu branza

Mascaroane maramuresene

Mascaroane maramuresene este o reteta traditionala gustoasa si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene aveti...

Mascaroane maramuresene
Dulceata si peltea de gutui
Dulceata

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Sufleu de portocale
Sufleuri

Sufleu de portocale

Sufleu de portocale este foarte simplu de preparat. Contine oua, nuci macinate, portocale, zahar, unt si rom.

Sufleu de portocale
Chiftele cu zacusca
Aperitive cu carne

Chiftele cu zacusca

Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.

Chiftele cu zacusca
Supa crema de rosii cu ficat de pasare
Supe de carne

Supa crema de rosii cu ficat de pasare

Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.

Supa crema de rosii cu ficat de pasare
Corabioare din piept de pui
Aperitive cu carne

Corabioare din piept de pui

Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.

Corabioare din piept de pui
Prajitura cu branza si dovlecel
Prajituri

Prajitura cu branza si dovlecel

Prajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.

Prajitura cu branza si dovlecel
Aperitive rapide - purcelusi
Aperitive cu branza

Aperitive rapide - purcelusi

Purcelusii sunt aperitive rapide si gustoase. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, unt, cartofi, branza...

Aperitive rapide - purcelusi
Sufleu de creier
Aperitive cu carne

Sufleu de creier

Sufleul de creier este o reteta foarte usor de preparat. Ca orice sufleu contine oua, faina, lapte, unt, pesmet si condimente.

Sufleu de creier
Rulade fantezie
Aperitive cu carne

Rulade fantezie

Ruladele fantezie sunt un aperitiv rapid si simplu de preparat. Aveti nevoie de file de curcan, felii de sunca, cascaval,...

Rulade fantezie
Paine cu dovleac si mac
Paine

Paine cu dovleac si mac

Pentru painea cu dovleac si mac ai nevoie de faina, drojdie, dovleac, sare, zahar, ulei si seminte de mac si susan.

Paine cu dovleac si mac
Sarmale cu cascaval
Mancaruri cu varza

Sarmale cu cascaval

Sarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si condimente.

Sarmale cu cascaval
Chiftele de linte cu usturoi
Aperitive cu legume

Chiftele de linte cu usturoi

Chiftelele de linte pot fi servite in zilele de post. Acestea contin paine, ceapa, condimente, faina, usturoi, morcovi si...

Chiftele de linte cu usturoi
Prajitura de post cu gem
Prajituri

Prajitura de post cu gem

Prajitura de post cu gem este foarte gustoasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de zahar, faina, nuci, arome, cacao si...

Prajitura de post cu gem
Humus reţetă cu muguri de pin
Aperitive cu legume

Humus reţetă cu muguri de pin

Humus reţetă. Humusul se prepara rapid. Ai nevoie de naut, pasta de susan, usturoi, ulei de masline, muguri de pin,...

Humus reţetă cu muguri de pin
Mamaliga ciobaneasca
Preparate cu mamaliga

Mamaliga ciobaneasca

Mamaliga ciobaneasca este o reteta usor de gatit. Contine malai, lapte, sare, cas de oi, unt si smantana.

Mamaliga ciobaneasca
Cozonac cu alune
Cozonac

Cozonac cu alune

Cozonacul cu alune este foarte simplu de facut. Contine pe langa alune, migdale, zahar pudra, unt moale si faina.

Cozonac cu alune
Rulouri umplute cu visine si cafea
Prajituri

Rulouri umplute cu visine si cafea

Rulourile umplute cu visine si cafea sunt un preparat savuros, rapid de gatit. Pe langa visine si cafea, mai contin rachiu si...

Rulouri umplute cu visine si cafea
Pizza de post
Paste si pizza

Pizza de post

Pizza de post este alegerea perfecta atunci cand tineti post dar vreti sa va rasfatati cu ceva bun. Contine ciuperci,...

Pizza de post
Crema de alune cu frisca si lichior de nuci
Creme

Crema de alune cu frisca si lichior de nuci

Crema de alune se prepara foarte usor si rapid. Pe langa alune, pentru compozitie mai aveti nevoie de oua, lapte, zahar si...

Crema de alune cu frisca si lichior de nuci
Clatite cu nuci
Clatite

Clatite cu nuci

Clatitele cu nuci sunt preparatul culinar ideal atunci cand aveti pofta de ceva dulce si bun. Contin, pe langa nuci, faina,...

Clatite cu nuci
Tort cu spuma espresso si amarettini
Torturi

Tort cu spuma espresso si amarettini

Tortul cu spuma espresso si amarettini este un deliciu culinar care contine oua, zahar, vanilie, cafea si faina.

Tort cu spuma espresso si amarettini
Peste cu spanac
Mancaruri cu peste

Peste cu spanac

Telina si morcovii se curata, apoi se maruntesc. Separat, se toaca ghimbirul, usturoiul si ardeiul iute, rodia se taie in...

Peste cu spanac
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide