Baclavaua cu alune si smochine cu foi de placinta este un desert turcesc foarte dulce si insiropat, pe cat de gustos pe atat...
Baclava cu alune si smochine
Paste milaneze sunt foarte usor de pregatit. Aveti nevoie de macaroane, sunca, limba, cascaval si ciuperci.
Paste milaneze
Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de...
Mancare de morcovi cu perisoare
Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Bors de vita
Mascaroane maramuresene este o reteta traditionala gustoasa si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene aveti...
Mascaroane maramureseneDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Sufleu de portocale este foarte simplu de preparat. Contine oua, nuci macinate, portocale, zahar, unt si rom.
Sufleu de portocale
Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Chiftele cu zacusca
Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.
Supa crema de rosii cu ficat de pasare
Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.
Corabioare din piept de pui
Prajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.
Prajitura cu branza si dovlecel
Purcelusii sunt aperitive rapide si gustoase. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, unt, cartofi, branza...
Aperitive rapide - purcelusi
Sufleul de creier este o reteta foarte usor de preparat. Ca orice sufleu contine oua, faina, lapte, unt, pesmet si condimente.
Sufleu de creier
Ruladele fantezie sunt un aperitiv rapid si simplu de preparat. Aveti nevoie de file de curcan, felii de sunca, cascaval,...
Rulade fantezie
Pentru painea cu dovleac si mac ai nevoie de faina, drojdie, dovleac, sare, zahar, ulei si seminte de mac si susan.
Paine cu dovleac si mac
Sarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si condimente.
Sarmale cu cascavalChiftelele de linte pot fi servite in zilele de post. Acestea contin paine, ceapa, condimente, faina, usturoi, morcovi si...
Chiftele de linte cu usturoi
Prajitura de post cu gem este foarte gustoasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de zahar, faina, nuci, arome, cacao si...
Prajitura de post cu gemHumus reţetă. Humusul se prepara rapid. Ai nevoie de naut, pasta de susan, usturoi, ulei de masline, muguri de pin,...
Humus reţetă cu muguri de pinMamaliga ciobaneasca este o reteta usor de gatit. Contine malai, lapte, sare, cas de oi, unt si smantana.
Mamaliga ciobaneasca
Cozonacul cu alune este foarte simplu de facut. Contine pe langa alune, migdale, zahar pudra, unt moale si faina.
Cozonac cu alune
Rulourile umplute cu visine si cafea sunt un preparat savuros, rapid de gatit. Pe langa visine si cafea, mai contin rachiu si...
Rulouri umplute cu visine si cafea
Pizza de post este alegerea perfecta atunci cand tineti post dar vreti sa va rasfatati cu ceva bun. Contine ciuperci,...
Pizza de post
Crema de alune se prepara foarte usor si rapid. Pe langa alune, pentru compozitie mai aveti nevoie de oua, lapte, zahar si...
Crema de alune cu frisca si lichior de nuci
Clatitele cu nuci sunt preparatul culinar ideal atunci cand aveti pofta de ceva dulce si bun. Contin, pe langa nuci, faina,...
Clatite cu nuci
Tortul cu spuma espresso si amarettini este un deliciu culinar care contine oua, zahar, vanilie, cafea si faina.
Tort cu spuma espresso si amarettini
Telina si morcovii se curata, apoi se maruntesc. Separat, se toaca ghimbirul, usturoiul si ardeiul iute, rodia se taie in...
Peste cu spanac
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane