Ciupercile se taie julein, patrunjelul se toaca marunt, iar orezul se pune la fiert. Se adauga in supa de oase, ciupercile...
Supa de ciuperci cu orez
Fasolea se spala si se inmoaie in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina si usturoiul...
Supa italiana
Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe...
Piept de pasare cu andive
Fasolea se spala si se fierbe. legumele se taiecubulete, iar tarhonul se curata si se taie. Intr-o tigaie se pun la calit...
Ciorba de fasole boabe
Carnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt....
Parjoale moldovenesti
Aceasta reteta este foarte buna. Pentru a prepara crochete de cascaval, avem nevoie de doar cateva ingrediente.
Crochete de cascaval
Se taie ardeiul in doua jumatati, se curata de samburi, se spala, se usuca, se taie fasii si se caleste putin. Se bat ouale...
Rulada cu sunca si cascaval
Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte...
Ochiuri cu cascaval la capac
Paine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte, se adauga...
Rulada din paine si sunca
Carnea se portioneaza, legumele se taie cubulete iar orezul ales, se pune la fiert. Tarhonul se opareste si se taie marunt....
Ciorba ardeleneasca cu carne de manzat
Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se...
Piftie din carne de curcan
Grisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se...
Tartine cu icreMozzarela si rosiile se feliaza. Se asaza pe o farfurie frunzele de salata verde, iar in jurul ei se alterneaza felii de...
Mozzarela alla caprese
Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe...
Rosii umplute cu vinete
Morcovii, telina si pastarnacul se taie bastonase, patrunjelul se taie marunt iar ceapa se cresteaza in patru. Carnea se pune...
Supa de pui cu taitei
Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau...
Ficat de pui lionez
Varza se curata de cotoare si se fierbe in apa cu sare. Se taie apoi mijlocul verzei foarte fin. Telina, morcovii, ceapa,...
Varza umpluta cu legume
Se pune intr-o tigaie untul la incins si se adauga cascavalul taiat in cubulete. Se lasa la prajit pe o parte, iar apoi se...
Oua ochiuri cu cascaval
Daca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete...
Coltunasi cu branza telemea si cartofi
Ficateii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se lasa la inabusit...
Omleta cu ficatei
Varza se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se lasa la fiert 10 minute, dupa...
Sufleu de varza
Telina se curata, se spala, apoi se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la racit si se...
Sufleu de telina
Daca iti plac aperitivele delicioase, pregateste budinca de cascaval. Pentru aceasta reteta ai nevoie de cascaval, oua, unt,...
Budinca de cascaval Bechamel
Faina se amesteca impreuna cu drojdia divolvata in putin lapte, oul si sarea. Se lasa la crescut, iar intre timp se curata,...
Pizza vegetariana cu ciuperci
Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in putin lapte, ouale, laptele, sarea si chimenul pisat. Se framanta bine aluatul si...
Pogaci cu chimen
Malaiul se opareste in laptele fierbinte, cu zahar si putina sare. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin...
Placinta din malai cu branza de vaci
Rosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la...
Oua cu rosii
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane