Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga in ploaie zaharul pudra, apoi se incorporeaza nuca, ciocolata...
Bezele cu ciocolata
Se amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu un tel timp...
Bezele cu cafea
Albusurile se amesteca impreuna cu zaharul pudra si otetul pe baie de aburi pana cand compozitia capata consistenta. Se...
Bezele cu nuca
Se prepara aluatul din margarina, zaharul pudra, un ou, faina, alunele si putina sare. Se intinde o foaie din care se...
Islere
Se amesteca bine untul cu faina, zaharul, migdalele pisate marunt, galbenusurile fierte, oul intreg, coaja de la o lamaie si...
Covrigei
Mierea incalzita putin, se amesteca bine cu zaharul, galbenusurile si uleiul. Se adauga apoi faina cat cuprinde si albusurile...
Turta dulce
Zaharul, caramelizat in prealabil, se stinge cu apa si se lasa la topit, iar mai apoi la racit. Se adauga apoi 3 linguri de...
Turta dulce economica
Ouale se bat cu zaharul, se adauga faina si se amesteca bine. Se adauga apoi untul topit, putina sare si coaja rasa de...
Madlene
Zaharul se amesteca impreuna cu zaharul vanilat, cu ouale si se lasa la ingrosat putin. Se da amestecul deoparte, de pe foc...
Madlene cu stafide
Smantana se amesteca impreuna cu zaharul, se adauga albusurile, batute spuma, sarea si faina. Se ia cu lingurita din...
Tigarete
Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute...
Fursecuri cu nuca
Albusurile se bat spuma impreuna cu 80 gr de zahar si foarte putina sare. Se adayga apoi pe rand mierea, uleiul, nuca...
Fursecuri cu miere si lamaie
Faina se amesteca impreuna cu margarina, zaharul pudra si ouale fierte si zdrobite. Se adaugaa apoi ciocolata topita, unul...
Fursecuri englezesti
Se amesteca faina, untul, galbenusul si zaharul. Se incorporeaza apoi un albus batut spuma cu putina sare. Din aluatul format...
Biscuiti
Zaharul se freaca impreuna cu ciocolata rasa, albusul si foarte putina sare. Se pune apoi aluatul pe o planseta presarata cu...
Biscuiti surpriza
Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa...
Biscuiti cu dulceata
Untul topit, se amesteca impreuna cu biscuitii si ciocolata maruntita. Se toarna compozitia intr-un vas, se preseaza usor si...
Prajitura cu banane
Se amesteca intr-un vas zaharul, ouale si praful de copt. Dupa ce s-a dizolvat zaharul se toarna uleiul, se adauga faina si...
Prajitura cu fructe
Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat, cu exceptia albusurilor. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina...
Prajitura cu suc de kiwiPandispanul este in general o prajitura foarte iubita de copii, daca ii mai adaugi si niste fructe, cirese in cazul nostru,...
Pandispan cu cirese
Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Albusurile se bat, separat, spuma cu putina sare si se amesteca apoi cu galbenusurile....
Rulada cu jeleu si afina
Margarina se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, praful de copt, apoi faina si putina sare. Se...
Fursecuri cu nuca
Merele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o forma si...
Prajitura cu mere, struguri si nuca
Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat,...
Prajitura cu ananas
Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de...
Felii de capsune
Se bat albusurile spuma tare cu telul. Treptat, se adauga cate doua linguri de zahar si se bat bine. Se amesteca impreuna cu...
Prajitura cu crema de capsune
Se cerne faina impreuna cu praful de copt, bicarbonatul, sarea si zaharul. Compozitia se amesteca impreuna cu untul, se...
Prajitura pralinata cu piersici
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane