Orezul se fierbe in 500 ml apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se spala pestele, se sterge si se taie cuburi. Se...
Manga Thai
Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si...
Copane de pui pane
Pentru aluat se amesteca 80 g ciocolata cu untul si zaharul vanilat, pana avem o masa cremoasa. Se incorporeaza faina,...
Limbi de pisica
Carnea se spala, se sterge si se prajeste 10 min in ulei pe toate partile. Se scoate, se sareaza, pipereaza si se lasa sa se...
Curcan in crusta de branza
Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper....
Galuste de pasare cu orez
Se amesteca foarte bine ingredientele si se fac forme cu masina speciala de biscuiti spritati. Se pun in tava tapetata cu...
Biscuiti spritati cu alune
se amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se...
Salata de legume cu medalioane
Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta...
Sufleu de paste
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se...
Chiftelute in sos alb
Morcovii se curata, se taie felii si se oparesc in apa cu sare. Dupa vreo 10 min se adauga si mazarea si se lasa sa se moaie...
Taitei cu legume
Albusurile se bat spuma tare, galbenusurile, untul, sucul unei lamai, si putina sare se freaca pana rezulta o masa cremoasa....
Tort Marilena cu lichior
Faina, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul se amesteca in robotul de bucatarie. Aluatul se imparte in 2....
Melcisori
Ceapa taiata marunt, morcovul si telina trecute prin razatoare, ardeii taiati feliute se calesc cu 3 linguri ulei si cu un...
Ciorba de perisoare
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa sa stea coca o ora la rece. Se intinde apoi pe masa tapetata cu faina...
Stelute cu jeleu
Foile de lasagna se fierb 5 min in apa cu sare. Ele nu trebuie sa fie prea moi, trebuie sa poata fi rulate. Carnea tocata se...
Vis cu paste
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei cu 2 linguri de apa. Cand se ingalbeneste usor se adauga carnea tocata si...
Musaca de cartofi si vinete
Carnea se taie fasii iar ceapa se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie de teflon cu ceapa si mazarea. Se...
Tocanita de curcan
Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi...
Cuburi cu ciocolata
Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se...
Piept de pui in manta de sunca
Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci...
Prajitura cu branza si migdale
Untul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul si se...
Blute cu nuca de cocos
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Se separa ouale, albusele se bat spuma tare....
Strudel special cu mere
Se bat albusurile spuma tare, migdalele se amesteca cu zaharul, lichiorul si galbenusurile pana avem o masa cremoasa. Se...
Prajiturele cu migdale glazurate
Ciocolata se pune la topit, albusele se bat spuma tare; zaharul, untul, galbenusurile, zaharul vanilat si lichiorul se freaca...
Tort sacher
Carnea se condimenteaza cu sare si piper apoi se unge cu ricotta si pe fiecare felie se aseaza citeva frunzulita de busuioc....
Rulade de vitel in sos tomat
Se decongeleaza aluatul si se intinde sub forma de dreptunghi. Se toaca spanacul si legumele, se maruntesc, ciupercile se...
Strudel cu spanac
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Blatul - se separ albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se...
Tort noapte - zi
Din faina, zahar, zahar pudra, galbenusuri, drojdie dizolvata in lapte, unt, sare si coaja de lamaie se framanta un aluat. Se...
Cornulete cu drojdie
Se unge o forma de chec si se presara cu zahar. Se da in fiert laptele cu zahar vanilat, se adauga grisul si se fierbe. Se...
Budinca de gris cu fructe
Alunele se pun la prajit intr-o tava, fara grasime. Jumatate din cantitate se macina. Albusele se bat spuma tare cu zaharul...
Prajiturele cu alune
Untul se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana rezulta o spuma cremoasa. Se incorporeaza faina iar aluatul rezultat se...
Prajiturele "de nisip"
Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la...
Frigarui de pui cu legume
Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si...
Ragu de pasare
Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce...
Pui cu lamaie si usturoi
Ananasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la...
Friptura de curcan cu ananas
Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii...
Pui picant
BLAT Se folosesc 7 oua, se bat albusurile cu 2 de zahar apoi se adauga galbenusurile si puding instant de ciocolata se...
Tort ciocolata
Snitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se...
Rulade de porc cu dovlecei
Pipotele se curata, se spala si se pun in apa rece cu otet pentru 1 1/2 ora, dupa care se freaca cu mina pentru a se curata...
Tocanita de pipote
Se dau alunele prin masina de macinat. Se freaca bine untul cu zaharul intr-un castron. Se adauga oul, faina si alunele...
Tort de alune cu frisca si cafea
Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul...
Pulpe de pui cu sos de mustar
Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si...
Conopida cu brinza
Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se...
Omleta cu legume
Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca...
Carne de vitel cu ciuperci
Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pune ciocolata topita si racina, ouale pe rind si biscuitii sfarimati....
Tort cu ciocolata si fructe
Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste...
Piept de pui cu frunze de salata
Se taie puii in bucati mari, se dau prin sare amestecata cu piper, curry si boia. Cartofii se taie cuburi, ardeiul se taie...
Pui cu legume la cuptor
Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu ulei, amestecind pina se moaie. Cirnatii...
Cirnati pe varza rosie calita
Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc...
Cotlete milaneze
Se spala bine carnea si se sterge cu o cirpa curata, se taie bucati si se rumeneste in ulei amestecat cu unt. Se adauga ceapa...
Friptura de iepure sote vinatoresc
Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat.
Iaurt cu miere si gem de capsuni
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc