Toate retetele

Rosii pentru iarna
Muraturi simple

Rosii pentru iarna

Pentru rosiile pentru iarna, in butoiul curat, printre rosii si frunze de vita de vie, se pun intercalat hrean, patrunjel...

Rosii pentru iarna
Patlagele verzi in saramura
Muraturi simple

Patlagele verzi in saramura

Pentru patlagelele verzi in saramura va trebuie marar uscat, 2-3 frunze de telina, 2-3 crengute de visin.

Patlagele verzi in saramura
Muraturi asortate pentru iarna
Muraturi simple

Muraturi asortate pentru iarna

Pentru muraturile asortate 9 l de apa se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahar, foi de dafin, piper si boabe de mustar.

Muraturi asortate pentru iarna
Gogosari umpluti cu conopida si struguri
Muraturi simple

Gogosari umpluti cu conopida si struguri

Gogosarii umpluti cu conopida si struguri sunt o muratura foarte buna care este usor de pregatit.

Gogosari umpluti cu conopida si struguri
Gogosari  pentru iarna umpluti cu conopida
Muraturi simple

Gogosari pentru iarna umpluti cu conopida

Pentru gogosarii umpluti cu conopida aveti nevoie de 20 gogosari, 2 conopide, 2 legaturi de telina.

Gogosari pentru iarna umpluti cu conopida
Gogosari umpluti cu ciuperci
Muraturi simple

Gogosari umpluti cu ciuperci

Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci, ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi...

Gogosari umpluti cu ciuperci
Gogosari murati intregi
Muraturi simple

Gogosari murati intregi

Pentru gogosarii murati intregi, gogosarii, spalati, se sterg fiecare, se unge fiecare cu ulei si se inteapa de cateva ori.

Gogosari murati intregi
Gogosari murati felii
Muraturi simple

Gogosari murati felii

Pentru gogosarii murati felii, 4-5 kg de gogosari se spala, se curata si se taie felii late de un centimetru.

Gogosari murati felii
Gogosari murati
Muraturi simple

Gogosari murati

Pentru gogosarii murati aveti nevoie de 10 kg gogosari, 1 kg zahar, 1 l de ulei, 1 l de otet, piper.

Gogosari murati
Gogosari in otet pentru iarna
Muraturi simple

Gogosari in otet pentru iarna

Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.

Gogosari in otet pentru iarna
Gogosari cu sos bulion
Muraturi simple

Gogosari cu sos bulion

Pentru aceasta reteta va trebuie 3,5 kg gogosari taiati, 6 linguri de bulion. Gogosarii cu sos bulion sunt gustosi.

Gogosari cu sos bulion
Gogosari cu sos
Muraturi simple

Gogosari cu sos

Gogosarii cu sos sunt foarte buni si usor de pregatit. Aveti nevoie de 4 kg. de gogosari.

Gogosari cu sos
Gogosari cu mustar
Muraturi simple

Gogosari cu mustar

Pentru aceasta reteta de gogosari cu mustar aveti nevoie de 5 kg gogosari taiati, 500 ml de ulei, 250 ml de otet.

Gogosari cu mustar
Garnitura delicioasa pentru fripturi
Conserve de iarna

Garnitura delicioasa pentru fripturi

Garnitura delicioasa pentru fripturi se face din 1 kg morcovi, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 kg ardei kapia.

Garnitura delicioasa pentru fripturi
Compot din dovlecei
Conserve de iarna

Compot din dovlecei

Pentru compotul din dovlecei aveti nevoie de 5 kg dovlecei, curatati de coaja si de samburi.

Compot din dovlecei
Castraveti murati
Muraturi simple

Castraveti murati

Castraveti murati sunt foarte buni. Aveti nevoie de 10 kg castraveti, 6 l de apa, 6 linguri de sare.

Castraveti murati
Castraveţi bulgăreşti reţetă
Muraturi simple

Castraveţi bulgăreşti reţetă

Castraveţi bulgăreşti reţetă Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, apoi se pun intr-o oala mare peste...

Castraveţi bulgăreşti reţetă
Ardei umpluti cu varza pentru iarna
Conserve de iarna

Ardei umpluti cu varza pentru iarna

Ardeii umpluti cu varza sunt gustosi si se pot servi cu fripturi si alte feluri de mancare. Va trebuie 4 kg de ardei grasi.

Ardei umpluti cu varza pentru iarna
Ardei kapia pentru iarna
Conserve de iarna

Ardei kapia pentru iarna

Ardeii kapia se spala cu apa rece, apoi se pun la borcan, intercalat cu marar, tarhon, usturoi si cimbru.

Ardei kapia pentru iarna
Ardei kapia in otet-Cristina
Conserve de iarna

Ardei kapia in otet-Cristina

Ardeii kapia se coc pe foc iute si se pun cu sare intr-o oala, apoi se fierb 2 l de apa, 1 l de otet si doua linguri de sare.

Ardei kapia in otet-Cristina
Ardei iuti pentru iarna
Conserve de iarna

Ardei iuti pentru iarna

Ardeii iuti se spala cu apa rece, apoi se aseaza in borcane mici de 400 g. Se pot servi cu ciorba dar si cu alte mancaruri.

Ardei iuti pentru iarna
Ardei gras la borcan
Conserve de iarna

Ardei gras la borcan

Pentru ardeii gras la borcan se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g.

Ardei gras la borcan
Ardei pentru umplut
Conserve de iarna

Ardei pentru umplut

Ardeii pentru umplut sunt foarte gustosi pentru iarna. Se pregatesc foarte usor si rapid.

Ardei pentru umplut
Zarzavat din pastai pentru ciorba
Conserve de iarna

Zarzavat din pastai pentru ciorba

Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.

Zarzavat din pastai pentru ciorba
Zarzavat cu pastai
Conserve de iarna

Zarzavat cu pastai

Pentru zarzavatul cu pastai aveti nevoie de 2 kg pastai, 2 kg conopida, 2 kg dovlecei.

Zarzavat cu pastai
Zacusca Leana
Zacusca

Zacusca Leana

Zacusca Leana se pregateste usor si este foarte buna. Va trebuie, 25 de gogosari.

Zacusca Leana
Zacusca Domnica
Zacusca

Zacusca Domnica

Pentru zacusca Domnica va trebuie 1 kg morcovi, 4 cepe potrivite, 4 kg rosii facute bulion.

Zacusca Domnica
Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori