Se bat cele 5 oua intregi se adauga zaharul apoi cele 5 linguri de ulei pe rand la sfarsit se adauga faina praful de copt...
Prajitura cu fructeCartofii se curata de coaja, se rad pe razatoarea cu gauri mari si se storc de zeama pe care o lasa; ceapa se taie marunt si...
Pasta de cartofi cu pateu la cuptorFrisca impreuna cu iaurtul, mierea, zeama de lamaie si ghimbirul se pune intr-un vas si se amesteca bine. Dovleacul se taie...
Salata de portocale cu dovleacFasolea se spala se rup varfurile si apoi se rupe in bucati, rosiile se decojesc si se taie in cuburi mai mari, ardeii se...
Ghiveci de fasoleSe curata cartofi se taie felii potrivite, se calesc in ulei cartofi se scot si se aseaza in tava. Se toaca ceapa se caleste...
MusacaSe freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga...
Paji cu visine si ciocolataSe razuieste cascavalul. Se amesteca oul cu sarea si piperul iar apoi se adauga la compozitie de cascaval. Se freaca untul...
Bulete de cascavalGalbenusurile se amesteca cu 3 linguri de zahar pana devin spuma, apoi se toarna grisul in ploaie. Se adauga si albusurile...
Budinca de grisTopiti untul cu ciocolata, la foc mediu amestecand des. Luati de pe foc, adaugati zaharul si ouale si amestecati pana se...
Prajiturele cu nuci si carameleCartofii se dau prin razatoare si se amesteca cu cascaval si oua. Se incinge ulei mai mult in tigaie si se prajesc papanasii.
Papanasi de cartofi cu cascavalSe spala ardeiul iute, se curata, se cresteaza pe lung si se curata de seminte. Pulpa se taie fasii. Se curata ceapa si...
Penne cu sos de dovlecei si branza1. Se unge o tava (rotunda) cu unt si se presara mult pesmet atat pe fund cat si pe peretii tavii. 2. Se bat cu mizerul...
Cheesecake rapidSe toaca ceapa si mararul si se amesteca cu branza. Aceasta se poate emolia cu lapte, iaurt sau apa daca nu este suficient de...
Branza vegetala cu mararPulpele si rinza se fierb, ciupercele se prajesc cu ceapa, totul foarte marunt, forma de betisoare.
Ola la laSe pune arpacasul la foc in apa rece. Se fierbe cu incetul. Se pune putina sare si zahar dupa gust. Cand e bine fiert si...
ColivaSe fierb cartofii. Dupa ce fierb se piseaza ca pentru piureu, doar ca nu se scurg de apa. Dupa ce s-au pisat si s-a adaugat...
Mamaliga de cartofiSe scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung...
Rulou cu piept de puiPe un platou se aseaza un strat de piscoturi care se ung cu gem. Branza se lasa sa se scurga, apoi se amesteca cu...
Tort cu kiwiSe framanta un aluat din: faina, unt, zahar, galbenusuri, 50 gr. ciocolata (inmuiata cu putin lapte) si praful de copt...
Ineluse de ciocolataBlat: Se spumeaza untul cu zaharul. Se adauga galbensurile si celelalte ingrediente si se omogenizeaza. Apoi se pune faina...
Prajitura cu spumaCeapa taiata julien se caleste putin in ulei, apoi se adauga ciupercile si carnea de pui taiata cubulete. Dupa ce se rumenesc...
Tocanita taraneasca de ciuperciSe incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si...
Spata de miel in foitajSe caleste ceapa in unt, se adauga baconul taiat bucatele si se caleste aproximativ 2 min., apoi se adauga putina apa si se...
Sos delicios carmen si calinSe amesteca ingredientele pentru aluat, daca trebuie ca, compozitia sa fie mai moale, se adauga cateva linguri de lapte. Din...
Prajitura la receSe curata bine mango-ul, se taie felii si se pune intr-un blender. Se adauga restul ingredientelor si se dau prin blender...
Mango lassieSe taie tonul in bucati foarte mici. Nu se da prin tocator si nu se prelucreaza in nici un fel, tonul trebuie sa ramana crud....
Ton thailandezUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori