Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cocteil Melon Dragon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

O jumatate de lime se taie in bucati, se pune intr-un pahar de cocktail, se zdrobeste in el. Se toarna peste el

detalii rețetă—

Cocktail cu sirop de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ingredientele de baza se pun in blender impreuna cu gheata si se amesteca pana devin foarte fine .. Turnam bautura

detalii rețetă—

Coctail Salep cu menta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Frunzele de menta se zdrobesc in mojar cu putina apa si sirop de zahar. Cand sunt gata, se goleste mojarul

detalii rețetă—

Coctail Collins

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Turnam in pahare bine racite ginul, siropul de zahar, zeama de lamaie si albusul de ou. Completam cu apa

detalii rețetă—

Coctail Silver Fizz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Siropul de zahar, ginul, zeama de lamaie, albusul de ou si gheata se scutura foarte bine intr-un shaker si se

detalii rețetă—

Whisky acru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Siropul, whisky-ul, bitter-ul si zeama de lamaie se scutura intr-un shaker cu gheata si se strecoara in pahare

detalii rețetă—

Green Spider

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca vodka si siropul intr-un pahar impreuna cu cateva cuburi de gheata. Se umple cu apa minerala si se

detalii rețetă—

Cocteil cu sirop de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate ingredintele bine.

detalii rețetă—

Lapte cald cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea

detalii rețetă—