Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sirop de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca

detalii rețetă—

Sos de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb fructele daca sunt crude, apoi se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul, se adauga amidonul si se lasa la

detalii rețetă—

Sos dulce de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca faina cu untul incalzit, apoi se dizolva cu laptele fiert cu zahar. Se amesteca bine pe foc pana da

detalii rețetă—

Sos de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca jumatate din cantitatea de lapte cu jumatate din cantitatea de zahar si se pun la fiert cu esenta de

detalii rețetă—

Sos de vin spumos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe vinul, apoi se toarna putin cate putin peste ouale frecate cu zaharul. Se amesteca bine si se pune la

detalii rețetă—

Sos de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca zaharul cu 200 ml apa si se lasa siropul obtinut la fiert cateva minute. Se trec prin sita caisele, iar

detalii rețetă—

Sos de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul si dupa ce laptele a fiert se pune cacaua dizolvata in prealabil in 2-3

detalii rețetă—

Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se

detalii rețetă—

Sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca zaharul cu coaja rasa de lamaie, se adauga apa calduta si se pune la fiert. Separat se dizolva amidonul

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se dizolva amidonul in 100 ml vin, iar restul de vin se pune la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat in clocot,

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune vinul impreuna cu vanilia la fiert. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se toarna peste vinul fiert,

detalii rețetă—

Sos de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca ouale impreuna cu zaharul, se adauga amidonul dizolvat in 2-3 linguri de lapte si se pune apoi restul de

detalii rețetă—

Sirop pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se pune la fiert impreuna cu apa, iar dupa 5-6 minute se adauga coaja rasa de lamaie, vanilia, se ia vasul

detalii rețetă—

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf,

detalii rețetă—