Pentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul...
Ciorba taraneasca cu carne de porcPentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul...
Ciorba cu carne de porc (a la grec)Pentru ciorba cu carne de vita (a la grec) carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Ciorba cu carne de vita (a la grec)Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si...
Ciorba cu carne de vita si legumePentru ciorba cu perisoare si legume ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala, se...
Ciorba cu perisoare si legumePentru ciorba cu perisoare (a la grec) ceapa se curata si se spala. 50g de ceapa se taie marunt; restul se taie sferturi.
Ciorba cu perisoare (a la grec)Pentru borsul ardelenesc cu fasole boabe fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in apa rece 12 ore si se pune la...
Bors ardelenesc cu fasole boabePentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se curata, se...
Bors cu carne de mielPentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa,...
Ciorba cu carne de puiPentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina...
Ciorba cu carne de pui si rosiiPentru ciorba cu carne de pui (a la grec) carnea de pui se spala si se trece prin flacara. Morcovii, telina, pastarnacul,...
Ciorba cu carne de pui (a la grec)Pentru ciorba din pipote de pui (a la grec) pipotele de pui se curata si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul...
Ciorba din pipote de pui (a la grec)Pentru ciorba de potroace cu multe legume pipotele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul...
Ciorba de potroace cu multe legumePentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin...
Ciorba taraneasca cu carne de puiPentru ciorba ardeleneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ciorba ardeleneasca cu carne de porcPentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ciorba cu carne de manzat (a la grec)Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul...
Ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzatPentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si...
Ciorba taraneasca cu carne de manzatCiorba taraneasca cu multe legume este o ciorba de legume traditionala si foarte gustoasa.
Ciorba taraneasca cu multe legumeCiorba ucraineana de legume este o ciorba de legume consistenta. Ceapa se taie, se curata si se taie marunt. Sfecla, ardeii,...
Ciorba ucraineana de legumePentru ciorba cu carne de berbec si legume carnea de berbec se spala, se portioneaza, se opareste si se spala din nou in...
Ciorba cu carne de berbec si legumeCiorbă de miel reţetă.Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de miel carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si...
Ciorbă de miel reţetă ardeleneascaCiorbă de miel reţetă,Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si...
Ciorbă de miel reţetă (a la grec)Ciorba cu salata verde este o ciorba de legume usoara, cu gust acrisor de iaurt, ce se prepara foarte usor. Salata verde se...
Ciorba cu salata verdeCiorba ardeleneasca cu loboda si smantana este o ciorba de legume mai consistenta. Loboda se curata, se spala si se taie fasii.
Ciorba ardeleneasca cu loboda si smantanaPentru ciorba cu dovlecei si smantana telina, morcovii, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie...
Ciorba cu dovlecei si smantanaPentru ciorba cu dovlecei (a la grec) dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Ciorba cu dovlecei (a la grec)Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAm facut blaturi din turta dulce, 4 bucati, dar se pot face si mai putine daca doriti un tort nu prea inalt, apoi un jeleu...
Tort din turta dulceEste absolut delicioasa, cu un gust usor dulceag, picant, afumat, un preparat delicios ce merita incercat.
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoaEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatiO prajitura cu branza super, super buna, cam asa o descriu. Multumesc draga Merisor pentru reteta, stiam eu ca nu dau...
Prajitura cu foi cu cacao si branza dulceDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri