Foaia pentru prajitura sfaramicioasa se face din 250 g zahar, 150 g nuca macinata si 5 albusuri.
Prajitura sfaramicioasaPentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute.
Prajitura SighisoaraPentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Aveti nevoie de zahar, cacao, praf de copt si nuca macinata.
Prajitura cu crema Regina MariaPentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata.
Prajitura RitaPentru prajitura rece se face un blat rece din 600 g biscuiti pisati, 600 g nuca macinata, 600 g zahar pudra.
Prajitura recePentru prajitura Parisului in flacari se fac doua blaturi. Aceasta se face in tava patrata si este delicioasa.
Prajitura Parisul in flacariPentru prajitura Petre Roman se coc trei foi, pe dosul tavii. Este o reteta de prajitura clasica, cu doua creme, perfecta...
Prajitura Petre RomanPentru prajitura Rafaello, foaia se face din 5 albusuri, 200 g zahar tos, 200 g nuca de cocos, ½ de plic de praf de copt si...
Prajitura Rafaello cu cremaPentru prajitura delicioasa Mimoza se bat 2 oua, 250 g zahar, 250 g smantana, 1 praf de copt, 250 g faina si coaja de la...
Prajitura delicioasa MimozaPentru prajitura Mimoza cu crema aveti nevoie de 500 g faina, 3 galbenusuri, 200 g unt, 200 g zahar.
Prajitura Mimoza cu cremaPentru prajitura Negri in pijama va trebuie 4 oua intregi, 4 linguri de zahar, 2 linguri de faina si 2 linguri de cacao.
Prajitura Negri in pijamaUsor de facut, pentru prajitura Non Ulta Plus va trebuie faina, zahar pudra, smantana, sare si coaja de lamaie.
Prajitura Non Ultra PlusLa Felioara Minunata , aranjarea se face astfel: blatul, crema, albusul, iar deasupra radem ciocolata.
Felioara MinunataPentru prajitura Florica, 6 oua se bat cu 6 linguri de zahar, 5-6 linguri de faina, coaja si zeama de la o lamaie.
Prajitura FloricaPentru prajitura Foi de napolitana aveti nevoie de 4 foi de napolitana, 3 foi cu nuca - 6 oua, o cana de zahar.
Prajitura Foi de napolitanaPentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Este un desert delicios.
Prajitura IulianPentru prajitura la metru se bat spuma 4 oua cu 300 g zahar, se adauga 100 ml de ulei, 1 praf de copt si 300 g faina.
Prajitura la metruPentru prajitura Mascota se bat spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga sare si mirodenii, apoi albusurile batute spuma,...
Prajitura MascotaPentru prajitura Dobos, albusurile se separa, iar galbenusurile se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar.
Prajitura DobosDeasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.
Prajitura Dobos cu cremaPentru prajitura cu stafide va trebuie oua, nuca macinata, zahar pudra, un praf de copt si faina.
Prajitura delicioasa cu stafidePentru prajitura de post cu crema aveti nevoie de ulei, margarina, zahar. Este un desert foarte bun.
Prajitura de post cu cremaPentru prajitura de zahr ars foile se fac din 3 oua intregi, o lingurita de otet, un varf de cutit de bicarbonat.
Prajitura de zahar arsPentru prajitura aromata cu ness, blatul se face din 150 g nuca, 150 g zahar, 6 oua care se bat separat, apoi se adauga 1...
Prajitura aromata cu nessPentru prajitura cu ness si crema, din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuci macinate si 2 linguri de faina se coc pe...
Prajitura cu ness si cremaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm făcut inventar în congelator și am descoperit un pachet cu măruntaie de miel ;) Cum cu drobul nu prea am success...
Tocanita din organe de mielDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti