Foaia pentru prajitura sfaramicioasa se face din 250 g zahar, 150 g nuca macinata si 5 albusuri.
Prajitura sfaramicioasa
Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute.
Prajitura Sighisoara
Pentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Aveti nevoie de zahar, cacao, praf de copt si nuca macinata.
Prajitura cu crema Regina Maria
Pentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata.
Prajitura Rita
Pentru prajitura rece se face un blat rece din 600 g biscuiti pisati, 600 g nuca macinata, 600 g zahar pudra.
Prajitura rece
Pentru prajitura Parisului in flacari se fac doua blaturi. Aceasta se face in tava patrata si este delicioasa.
Prajitura Parisul in flacariPentru prajitura Petre Roman se coc trei foi, pe dosul tavii. Este o reteta de prajitura clasica, cu doua creme, perfecta...
Prajitura Petre Roman
Pentru prajitura Rafaello, foaia se face din 5 albusuri, 200 g zahar tos, 200 g nuca de cocos, ½ de plic de praf de copt si...
Prajitura Rafaello cu crema
Pentru prajitura delicioasa Mimoza se bat 2 oua, 250 g zahar, 250 g smantana, 1 praf de copt, 250 g faina si coaja de la...
Prajitura delicioasa Mimoza
Pentru prajitura Mimoza cu crema aveti nevoie de 500 g faina, 3 galbenusuri, 200 g unt, 200 g zahar.
Prajitura Mimoza cu crema
Pentru prajitura Negri in pijama va trebuie 4 oua intregi, 4 linguri de zahar, 2 linguri de faina si 2 linguri de cacao.
Prajitura Negri in pijama
Usor de facut, pentru prajitura Non Ulta Plus va trebuie faina, zahar pudra, smantana, sare si coaja de lamaie.
Prajitura Non Ultra Plus
La Felioara Minunata , aranjarea se face astfel: blatul, crema, albusul, iar deasupra radem ciocolata.
Felioara Minunata
Pentru prajitura Florica, 6 oua se bat cu 6 linguri de zahar, 5-6 linguri de faina, coaja si zeama de la o lamaie.
Prajitura Florica
Pentru prajitura Foi de napolitana aveti nevoie de 4 foi de napolitana, 3 foi cu nuca - 6 oua, o cana de zahar.
Prajitura Foi de napolitana
Pentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Este un desert delicios.
Prajitura Iulian
Pentru prajitura la metru se bat spuma 4 oua cu 300 g zahar, se adauga 100 ml de ulei, 1 praf de copt si 300 g faina.
Prajitura la metru
Pentru prajitura Mascota se bat spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga sare si mirodenii, apoi albusurile batute spuma,...
Prajitura Mascota
Pentru prajitura Dobos, albusurile se separa, iar galbenusurile se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar.
Prajitura Dobos
Deasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.
Prajitura Dobos cu crema
Pentru prajitura cu stafide va trebuie oua, nuca macinata, zahar pudra, un praf de copt si faina.
Prajitura delicioasa cu stafide
Pentru prajitura de post cu crema aveti nevoie de ulei, margarina, zahar. Este un desert foarte bun.
Prajitura de post cu crema
Pentru prajitura de zahr ars foile se fac din 3 oua intregi, o lingurita de otet, un varf de cutit de bicarbonat.
Prajitura de zahar ars
Pentru prajitura aromata cu ness, blatul se face din 150 g nuca, 150 g zahar, 6 oua care se bat separat, apoi se adauga 1...
Prajitura aromata cu ness
Pentru prajitura cu ness si crema, din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuci macinate si 2 linguri de faina se coc pe...
Prajitura cu ness si crema
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori