Pentru prajitura cu ness si glazura se bat albusurile spuma si se amesteca cu zaharul, galbenusurile, uleiul si faina.
Prajitura cu ness si glazuraPrajitura cu gris si crema se pudreaza cu zahar cand este gata. Pentru aceasta reteta va trebuie oua, ulei, lapte.
Prajitura cu gris si cremaPnetru prajitura Culmea Placerii se fac 3 foi. Aveti nevoie de crema si de glazura. Este un desert delicios.
Prajitura Culmea PlaceriiPentru foile prajiturii cu crema de ness,6 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar tos. Este un desert delicios.
Prajitura cu crema de nessPentru prajitura cu gelatina se pun 30 g gelatina si 100 g lapte sau apa rece la inmuiat. Este delicioasa.
Prajitura cu gelatinaPentru prajitura cu glazura de galbenusuri se face un aluat fraged care se imparte in doua, apoi se pune primul blat in tava.
Prajitura cu glazura de galbenusuriPrajitura cu cacao si alune se umple cu crema de ou. Este un desert delicios si usor de pregatit.
Prajitura cu cacao si alunePentru prajitura glazurata cu cocos, totul se framanta cu putina smantana sau lapte, apoi se imparte aluatul in doua.
Prajitura glazurata cu cocosPrajitura cu crema de cacao se orneaza cu frisca si ciocolata. Este un desert usor de pragatit si foarte bun.
Prajitura cu crema de cacaoPrajitura cu crema de cafea este foarte buna. Aluatul se face din faina, zahar pudra, unt, smantana.
Prajitura cu crema de cafeaPentru prajitura cu crema de ciocolata se framanta un aluat din care se fac doua foi. Este delicioasa.
Prajitura delicioasa cu crema de ciocolataPentru prajitura delicioasa cu cacao, aluatul se face din oua, o cana de zahar, o lingura de coaja de portocala rasa.
Prajitura delicioasa cu cacaoPrajitura Creasta Cocosului este un desert delicios. Aveti nevoie de faina, unt sau margarina si drojdie.
Prajitura Creasta CocosuluiPentru prajitura cu albus se face un blat din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuca macinata si 2 linguri de faina.
Prajitura cu albusPentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma.
Prajitura cu alune si ciocolataPentru cosuletele cu puisori se face un aluat din 300 g unt, 450 g faina, 2 galbenusuri si 100 g zahar.
Cosulete cu puisoriPentru prajitura Crai Nou se framanta rapid un aluat fraged din 5 galbenusuri, 60 g zahar, 100 g unt si 250 g faina.
Prajitura Crai NouCand sunt gata, le pudram cu zahar si prajitura Cosulete se poate servi. Este un desert usor de pregatit.
Prajitura CosuletePentru prajitura Cosarcute va trebuie untura, ulei, zahar, galbenusuri, linguri de smantana.
Prajitura CosarcutePentru prajitura Caramel cu crema se framanta un aluat din 3 pahare de faina, 4 linguri de smantana, 1 pachet de margarina.
Prajitura Caramel cu cremaPentru prajitura Caramel delicioasa, va trebuie 200 g unt, 3 oua, 400 g zahar, 200 g nuca macinata.
Prajitura Caramel delicioasaPrajitura Chinezoaica este un desert delicios. Aveti nevoie de 200 g zahar care se freaca cu 200 g unt sau margarina.
Prajitura ChinezoaicaDaca vreti o cabana mai mare, lasati foaia de dedesubt din napolitana intreaga si incepeti cu crema si sase betisoare, apoi...
Prajitura CabanutaBuseurile se pot umple cu diferite creme. Sunt foarte bune si va trebuie ulei, faina, oua.
Buseuri (Gogosele)Prajitura Buturuga cu crema este delicioasa si nu trebuie sa va lipseasca de pe masa de sarbatori. Este o prajitura cu crema...
Prajitura Buturuga cu cremaPentru prajitura Buturgi aveti nevoie de 200 g unt sau margarina, 200 g faina si 3 galbenusuri.
Prajitura ButurugiNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacAceasta reteta delicioasa am imprumutat-o de la d-na Gicuta Porceanu.
Chiftele cu cartofi la cuptorDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa