Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu...
Supa din carne de puiSe spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se pune apoi...
Supa din carne de pasare cu mereRasolul se spala si se pune la fiert intr-o oala mare, cu multa apa race. Se fierbe descoperit doua ore, dupa oare se adauga...
Supa de carne cu stafideSe curata sfecla de coaja, se taie batoane mici de 2-3 cm si se pune la fiert cu apa calda. Se fierbe cu oala acoperita pana...
Bors calugarescSe curata cartofii de coaja, se spala in apa rece, apoi se taie cubulete mici. Se mai spala in cateva ape reci, dupa care se...
Bors de cartofiSe curata dovleceii de coaja alba de deasupra cu lama unui cutit ascutit, in asa fel ca sa nu se ia si din pulpa. Se inlatura...
Bors de dovleceiSe curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza...
Ciorba pescareascaSe curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina, golita de...
Supa-crema din carne de pasareSe spala carnea si se pune la fiert cu multa apa rece. Cand da in clocot, supa se spumuieste, se potriveste focul si se...
Supa de carne cu galuste de grisSe spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si...
Supa alba din carne de vacaCarnea se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul spalat si...
Supa din carne de manzat cu zdrente de ouSe curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de...
Bors de pesteSe alege fasolea, se spala cu apa rece si se lasa in apa rece cateva ore. La fel se procedeaza cu ciolanul afumat, care se...
Ciorba de carne afumata cu fasole boabeSe taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pana...
Ciorba din carne de berbecCarnea afumata se tine in apa rece cateva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune...
Ciorba de carne afumata cu tarhonSe spala carnea, se taie bucati si se pune sa fiarba intr-un litru de apa rece. Se indeparteaza spume cand da in clocot si se...
Ciorba a la grecSe curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot, se spumuieste si se...
Ciorba de potroaceBurta se spala in mai multe ape reci, se curata cu lama ascutita a unui cutit, dupa care se taie felii mari si se pune la...
Ciorba de burtaSe spala burta, se curata cu lama unui cutit ascutit, se taie felii mari si se spala din nou. Se asaza felii de burta pe...
Ciorba de burta a' la francaiseSe spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert cu apa rece. Se spumuieste cand da in clocot, dupa care...
Bors din carne de porcSe spala puiul, se curata, se trece pe flacara mare si se freaca usor cu malai. Se mai spala o data, se taie bucati, apoi se...
Bors din carne de puiSe curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cat sa-l acopere. Cand da in clocot se spumuieste,...
Bors din carne de pui cu fasole verdeSe pune carnea tocata intr-o farfurie adanca, se amesteca cu felia de paine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud,...
Bors de perisoareCarnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa...
Bors rusescSe spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2...
Bors din maruntaie si tacamuri de pasareSe spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand carnea a...
Bors din carne de mielCapul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert...
Bors din cap de mielPerele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataCoronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....
Coronita aperitiv cu carne si legumeSe prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAmestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se...
Vegeta de casaAstazi mi-a cerut tata biscuiti si chiar nu aveam sa-i dau, offfff....in acel moment m-am gandit...ce fel de bucataras sunt...
Fursecuri Milano cu ciocolataPregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci