Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne...
Tocanita de legume cu carne de rataPentru ciuperci cu smantana si marar se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe si cu carnea...
Ciuperci cu smantana si mararCarnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la tava cel...
Pulpa de caprioare la tavaPentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu...
Pui simplu la frigareCiulamaua de pui cu legume se pregateste la fel cu ciulamaua de vitel cu deosebire ca puiul se fierbe mai putin decat carnea...
Ciulama de pui cu legumePentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre gatlej,...
Limba umpluta cu sos de smantanaPentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi, carnea de...
Pulpa de berbec la tava cu usturoiCarnea de purcel cu varza se pregateste la fel ca varza cu carne de vaca. Pentru aceasta veti avea nevoie de carne, varza,...
Carne de purcel cu varzaPentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava,...
Friptura delicioasa de mielPentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se...
Stufat de miel cu usturoiPentru rulada de vitel cu vin alb se taie carnea felii ca pentru snitele, de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de lemn pentru...
Rulada de vitel cu vin albUna din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor,...
Snitel vienez gustosPentru snitelul natur cu untura se taie carnea felii de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie...
Snitel natur cu unturaPentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga...
Papricas de vitelPentru vitelul cu dovlecei se prajeste carnea de vitel in unt sau in untura, cu ceapa si putina faina. Se adauga apa si se...
Vitel cu dovleceiPentru ciulamaua de vitel se taie carnea in bucatele potrivite. Se pune la fiert cu un litru de apa rece si sare. Carnea...
Ciulama simpla de vitelPentru pieptul de vitel umplut se alege o bucata de carne de la piept. Se scot oasele cu grija, ca sa nu se sfarame carnea,...
Piept de vitel umplut cu usturoiPentru snitel rusesc se taie carnea in felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine pe fund pana cand carnea incepe...
Snitel rusescPentru tocana de vitel se taie carnea de vitel in bucati potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de...
Tocana de vitelPentru ghiveci de carne si legume se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie putina varza in bucati, un...
Ghiveci de carne si legumePentru prunele uscate cu carne se pregateste camea ca pentru mancarea cu cartofi, insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati...
Prune uscate cu carnePentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati...
Gutui cu carne deliciosPentru pere cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de...
Pere cu carnePentru varza dulce cu carne se alege carne grasa si se pregateste ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie carnea in bucati...
Varza dulce cu carnePentru bame cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Intre timp se curata bamele de codita, se oparesc cu...
Bame cu carnePentru vinete cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie cateva vinete, fara sa se curete de coaja,...
Vinete cu carne si rosiiPentru tocana cu rosii se alege came de la piept, mai grasa, sau came de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se...
Tocana cu rosiiPentru gulas cu galuste de casa se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa...
Gulas cu galuste de casaPentru cartofi deliciosi cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o...
Cartofi deliciosi cu carnePentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el...
Praz cu carne simpluPentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se...
Morcovi cu carnePentru fasole boabe cu carne se pregateste carnea la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se alege fasole care nu lasa coji si...
Fasole boabe cu carnePentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate si cu o lingura de untura....
Fasole verde cu carne si rosiiPentru mititei din carne de vaca, se trece de doua ori prin masina carnea de la gat impreuna cu seul de vaca. Se amesteca cu...
Mititei din carne de vacaPentru rasol de vaca cu cartofi si zarzavat, carnea cea mai gustoasa este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada....
Rasol de vaca cu cartofi si zarzavatPentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert, adaugand...
Rasol cu smantanaPentru crochetele de carne, carnea fiarta, ramasa de la rasol, se da prin masina. Se prajeste apoi cu o lingura de unt si cu...
Crochete de carnePentru budinca de carne cu cartofi se da prin masina de tocat carnea impreuna cu ceapa si miezul de la o felie de paine muiat...
Budinca de carne cu cartofiPentru sarmalele cu varza dulce se da prin masina carnea de porc sau amestecata, de vaca si de porc, si miezul de la o felie...
Sarmale cu varza dulce si mararPentru musaca de varza se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se adauga sare si piper. Se aleg...
Musaca de varza cu carne macraPentru varza clujasca se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se toaca potrivit de marunt o varza...
Varza clujascaPentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se...
Musaca de taitei cu carne macraPentru chiftelele de cartofi cu carne se fierb cartofii, se curata si se trec prin masina. Se amesteca cu o lingura de faina,...
Chiftele de cartofi cu carne si ceapaPentru rosiile umplute se face tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de paine prin masina de tocat. Cand carnea...
Rosii umplute gustoasePentru mere umplute cu carne, merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se...
Mere umplute cu carne macraPentru chiftelele marinate cu tarhon se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. In cazul cand carnea nu este de loc...
Chftele marinate cu tarhonPentru ardei umpluti se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se...
Ardei umpluti deliciosiPentru dovlecei gustosi umpluti se pregateste tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa...
Dovlecei gustosi umplutiPentru cartofi umpluti cu carne macra se pregateste tocatura. Se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa bine prin...
Cartofi umpluti cu carne macraPentru perisoare cu sos de smantana si marar se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. In cazul cand carnea nu este...
Perisoare cu sos de smantana si mararPentru chiftele cu sos de rosii se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. Odata cu carnea, se da prin masina si o...
Chiftele gustoase cu sos de rosii