Pentru chiftelute din carne de vita carnea se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Chiftelute din carne de vitaPentru clatite cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se...
Clatite cu carne de vitaPentru budinca de cartofi cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Ceapa se...
Budinca de cartofi cu carne de vitaPentru budinca din carne cu sos din legume carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se...
Budinca din carne cu sos din legumePentru budinca din creier cu smantana carnea se curata de pielite intr-un vas cu apa rece, se spala, se opareste si se taie...
Budinca din creier cu smantanaPentru pui umplut la tava carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se scot oasele de la piept fara sa se taie...
Pui umplut la tavaPentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Sote din maruntaie de puiPentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza....
Antricot de vita tirolezPentru antricot de vita umplut carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza....
Antricot de vita umplutPentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata,...
Bame cu carne de vita si vin albPentru blanchet de vita carnea se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Morcovii,...
Blanchet de vitaPentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii, patrunjelul...
Boeuf breze cu ciuperciPentru antricot de vita brasovean carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Bucatile de antricot se bat putin...
Antricot de vita brasoveanPentru antricot de vita Praga carnea de vita se spala, se curata de pielite, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se...
Antricot de vita PragaPentru antricot de vita cu ciuperci si smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat...
Antricot de vita cu ciuperci si smantanaPentru antricot de vita cu smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa...
Antricot de vita cu smantanaPentru friptura benlineza tocata carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala, se...
Friptura berlineza tocataPentru rosii umplute cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Carnea de vita si de porc se spala,...
Rosii umplute cu carne de vitaPentru sarmalute in foi de spanac carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. Spanacul se curata de...
Sarmalute in foi de spanacPentru tocana cu carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Tocana cu carne de puiPentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala...
Biftec berlinez cu ceapa prajitaPentru castraveti umpluti cu carne de vita si porc carnea se spala si se toaca marunt. Castravetii murati se spala, se taie...
Castraveti umpluti cu carne de vita si porcPentru chiftelute cu ciuperci si sos de smantana ceapa se curata, se spala si se opareste. Carnea se spala, se taie bucati si...
Chiftelute cu ciuperci si sos de smantanaPentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Ragut din carne de puiPentru risotto cu ficatei de pasare carnea se curata, se spala si se taie bucati. Morcovii, ceapa si telina se curata, se...
Risotto cu ficatei de pasarePentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Pui cu vinete si legumePentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata,...
Pui sote cu galustePentru pui sote cu conopida carnea de pui se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Conopida se curata,...
Pui sote cu conopidaPentru pui cu ciuperci si sos brun carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza....
Pui cu ciuperci si sos brunPentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei,...
Friptura din carne de curcan la tava cu varza calitaPentru curcan la tava cu sos de ciuperci carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu...
Curcan la tava cu sos de ciuperciPentru curcan cu masline carnea se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Curcan cu maslinePentru coltunasi cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se fierbe in apa rece cu sare, se...
Coltunasi cu carne de puiPentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile...
Ciulama de pui cu ciuperci si legumePentru pui parizian carnea se curata, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se...
Pui parizianPentru pui cu rosii si verdeata carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Pui cu rosii si verdeataPentru pui cu orez si sos suprem carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Morcovii, telina si...
Pui cu orez si sos supremPentru pui cu masline si legume asortate carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza....
Pui cu masline si legume asortatePentru pui cu fasole verde si rosii carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si...
Pui cu fasole verde si rosiiPentru pui cu conopida carnea se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se...
Pui cu conopida si legume asortatePentru pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se...
Pui cu ciuperci si legumePentru papricas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Papricas cu carne de puiPentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se...
Parjoale din carne de puiPentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata de coaja si se...
Snitel palermo din piept de puiPentru pui sote cu ciuperci si sos de smantana carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se...
Pui sote cu ciuperci si sos de smantanaPentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile...
Pulpe si piept de pui panePentru pui cu smantana si verdeata carnea se spala si se taie felii. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea de pui se...
Pui cu smantana si verdeataPentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata de...
Kevskaia de puiPentru legume cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Cartofii,...
Legume cu carne de puiPentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele...
Macaroane cu piept de puiPentru ostropel din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii si...
Ostropel din carne de pui