Rulada cu prune si crema de branza este o reteta simpla pentru desert. Pentru ca sa faceti reteta cu prune si crema de branza...
Rulada cu prune si crema de branzaRulada cu crema de vanilie este o reteta de prajitura care merge bine la orice eveniment. Pentru reteta de rulada cu crema de...
Rulada cu crema de vaniliePentru aceasta supa-crema aveti nevoie de telina, cartofi, ceapa, verdeata, ulei de masline, usturoi si paine.
Supa crema de telinaPentru acest delicios tort aveti nevoie de oua, zahar, faina, cacao, unt, nes si alune.
Tort cu crema de nessInimioare de ziua indragostitilor sunt niste prajituri de care cu siguranta se va bucura persoana iubita. Se face o crema din...
Inimioare de ziua indragostitilorAceasta crema de branza constituie un aperitiv foarte gustos. Se prepara din smantana, branza de vaci si condimente.
Crema de branza de vaciCrema de zahar ars este desertul preferat al celor mici si mari, deopotriva. Se prepara din oua, zahar, lapte si zahar vanilat.
Crema delicioasa de zahar arsBocconotti sunt de fapt ca niste biscuiti umpluti cu crema sau gem. Aceasta reteta de prajituri e simpla si rapida
BocconottiCrema de mere este o reteta de desert foarte simpla si gustoasa. Aveti nevoie de mere, zahar, frisca, unt si faina
Crema de mereAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaAceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.
Supa crema de rosii cu ficat de pasareCheesecake clasic este o reteta de prajitura care este foarte simlu de preparat. Contine pe langa crema de branza, oua, zahar...
Cheesecake clasicCrema de alune se prepara foarte usor si rapid. Pe langa alune, pentru compozitie mai aveti nevoie de oua, lapte, zahar si...
Crema de alune cu frisca si lichior de nuciSe bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga branza de vaci si sucul de la o lamaie. Se amesteca bine si se lasa crema la...
Crema de fructe de padureUntul moale se amesteca cu sarea si zaharul. Se adauga oul, crema de arahide, apoi faina si praful de copt. Se adauga...
Biscuiti cu arahidePentru aluat se separa ouale, iar galbenusurile se bat cu 3 linguri de zahar pana se formeaza o crema mai consistenta. Se bat...
Savarina de casaSigur, nu se compara cu Tiramisu reţeta originala, dar pentru cine e la dieta si nu poate renunta la dulce este perfect....
Tiramisu reţetă cu crema de iaurtSe toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se...
Piept de pui umplutSe amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi....
Foi de dobos cu crema de nessSe separa albusurile de galbenusuri si se bat cu zahar. Se adauga praful de copt si faina. Se coace blatul intr-o tava...
Tort cu crema de ciocolataPentru blat se bat ouale cu zaharul, apoi se adauga faina cu cacao, se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava...
Prajitura cu crema de vanilieSe taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga...
Crema de curcan cu porumbPuiul se spala, se transeaza in bucati si se fierbe in apa cu sare, impreuna cu telina, ceapa si cartofii, taiati marunt. Se...
Supa crema de pui cu prazSe freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza amestecul cu mixerul. Se adauga...
Tiramisu reţetă originalaSe curata si se spala prazul, apoi se toaca marunt si se caleste 10 minute in putin unt. Dupa ce s-a inmuiat se adauga supa...
Supa-crema cu cartofi si prazSe pune laptele la fiert, iar separat se amesteca zaharul si cacaua cu 150 ml apa calduta. Se amesteca cu o lingurita, pana...
Cacao cu lapteSe trec fructele prin sita. Gelatina se pune la inmuiat in apa, apoi se toarna peste fructele date prin sita. Se adauga...
Crema-spuma de fructe cu friscaSe freaca ouale cu zaharul, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa rece si se...
Crema aparel cu cafeaSe freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa...
Crema aparel cu ciocolataZeamilul se dizolva in cateva linguri de lapte. Se adauga galbenusurile, apoi restul de lapte caldut, amestecat cu zaharul....
Crema de zeamil sau amidon de grauGalbenusurile se separa de albusuri, apoi se bat acestea din urma cu 100 gr zahar tos. Separat, se pune la fiert laptele cu...
Crema de vanilie pentru cremsnit si eclerSe freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, apoi se amesteca cu faina si laptele caldut. Se adauga zaharul vanilat, apoi se pune...
Crema de vanilie cu untSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de cafeaSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de cacaoSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de ciocolataSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema cu nuciSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de migdaleSe freaca untul impreuna cu zaharul spuma. Se adauga cele doua galbenusuri, apoi se omogenizeaza bine.
Crema de untSe freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si fructele...
Crema rece de cacaoSe freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cuapa...
Crema aparel cu cacaoSe prepara foile de tort mereng. Foile se ung cu crema de ciocolata, se suprapun, apoi se garniseste cu frisca batuta cu...
Tort merengSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema pe baza de fondantSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de aluneDin ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi...
Tort de cacaoSe prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se dizolva...
Tort cu crema de lamaieSe freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul...
Blat alb de tortSe pun 200 gr zahar pe foc, sa se caramelizeze. Se amesteca bine, apoi se ia vasul de pe foc si se tapeteaza intregul vas cu...
Crema caramelGalbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste...
Rulada cu crema de unt si cacaoSe amesteca bine untul moale impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, 1 ou si se adauga apoi faina si...
Fursecuri cu crema de cacaoSe amesteca branza cu banana zdrobite, se adauga sucul de lamaie, uleiul, germenii de grau, stafidele si mierea si se...
Crema de branza de vaci cu bananeSe pun la fiert uleiul, putina apa, sare si se toarna faina in ploaie, amestecand repede. Se ia de pe foc si se adauga dupa...
Ecler cu crema de vanilie