• spalati orezul in trei ape• spalati, curatati si taiati ciupercile in 4• introduceti orezul si ciupercile in
Risotto cu ciuperci, caju si parmezanVlastarii de floarea-soarelui si de kale i-am spalat bine, in special radacinile la cei de kale. Merele romanesti le-am spalat
Suc verde de kale made by Raw Chef Ligia Pop• introduceti arahidele in blender Oster Classic Chrome si mixati-le pana cand devin pudra• adaugati uleiul si praful de
Budinca de ciocolata made by Jamila Cuisine• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe High pentru 4 ore• introduceti cotletul de porc si legumele in
Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am
Smoothie din pomelo made by Raw Chef Ligia Pop• taiati rubarba rondele • tocati menta • adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si
Coulis de rubarba• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga
Sos de fructe de padure• taiati merele in 4 si scoateti-le semintele • coaceti-le pe plita sau in cuptor •
Mar copt cu crema de whisky• taiati ardeiul iute rondele (fara seminte) • vidati toate ingredientele intr-o punga, folosind aparatul de vidare
Dulceata picanta de kumquat• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare
Supa de rosii cu busuioc si parmezan• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconMedalion de somon cu sparanghel, o mancare extrem de gustoasa, gatita usor.
Medalion de somon cu sparanghel• folosind aparatul de vidare FoodSaver, vidati intr-o punga tonul cu caperele si uleiul de trufe – nu
Cotlet de ton rosu in crusta de sare• filetati bibanul si scoateti oasele cu o penseta • asezonati-l cu sare si piper si stropiti-l
File de biban de mare cu guacamole• taiati usturoiul si ceapa rondele • lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline,
Iepure invelit in prosciutto• adaugati boabele de ienupar, patrunjelul, uleiul de masline si usturoiul in blender – asezonati cu sare si
Pulpa de cerb• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si
Pulpa de mistret cu fenicul• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana
Rulada curcubeu de muschiulet de porc• introduceti pieptul de rata si sosul Worchester in caserola de marinare rapida FoodSaver si porniti programul de marinare
Piept de rata cu sos Worchester si sparanghel alb• ungeti coquelet-ul cu ulei si asezonati-l cu sare, turmeric si amestec de piper si portocala •
Coquelet cu piure de mazare• taiati piersicile cuburi si inlaturati samburele • adaugati-le in blenderul personal Breville Blend Active impreuna cu
Smoothie de piersici si sirop de agave• scoateti samburii merelor si taiati-le cuburi – coaja o puteti lasa • decojiti kiwi si taiati-i
Smoothie de mere verzi, menta si kiwi• pregatiti ceaiul alb si lasati-l sa se raceasca • adaugati restul ingredientelor in blenderul personal Breville Blend...
Shake de coacaze, banane si ceai alb• Amestecati toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active si mixati. Savurati!
Shake de capsuni, iaurt si ghimbir• curatati si taiati ananasul cuburi • mixati in blenderul personal Breville Blend Active budinca de vanilie, gheata
Shake de ananas, vanilie si frisca• curatati ananasul si taiati-l cuburi • taiati coaja portocalelor astfel incat sa desprindeti si pielita alba
Energizant cu ananas, portocale, clementine si grapefruit• curatati bucata de mango, separati-o de sambure, taiati-o cuburi si introduceti jumatate in blenderul personal Breville...
Energizant cu mar si lamaieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateEste absolut delicioasa, cu un gust usor dulceag, picant, afumat, un preparat delicios ce merita incercat.
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoaEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuAm fost in vizita la Ina si am dat peste prajitura asta, o salvasem cu mult timp in urma si acum i-a venit randul. Eu am...
Desert prajitura Baiadera by InaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri