Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori,...
Porc cu pere si sos dulceSe taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata...
Pulpa de porc cu piersici si orezCarnea de porc se taie in bucati si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa si se lasa sa se inabuse. Pentru sos: faina se...
Pulpa de porc cu portocaleSe taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se...
Porc cu sos de smantana si nucaPentru reteta porc cu sos de zmeura se zdrobeste zmeura cu dosul linguritei si se pune la fiert cu o jumatate de cana de apa.
Porc cu sos de zmeuraSe taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se...
Pulpa de porc cu spanacSe amesteca putina faina cu untul, un ou si sare, adaugandu-se apa din cand in cand. Se incorporeaza restul de faina si se...
Placinta cu carne de porc si ceapaCarnea se spala, se curata si se taie in fasii. Se freaca bucatile cu sare si piper. Se face un amestec din lichiorul de...
Muschiulet de porc aromat cu bananeMuschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in...
Muschiulet de porc aromat cu gutuiSe curata ceapa si morcovii si se taie in rondele. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii. Se toarna uleiul intr-o...
Muschi de porc cu legumeCarnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga...
Pulpa de porc cu ananasSe curata pulpa de porc, se feliaza si se sareaza. Se curata doua cepe si se taie marunt. Ceapa si carnea se aseaza intr-o...
Pulpa de porc cu legume in cinci culoriSe prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase...
Carne de porc cu mazareSe taie carnea in felii, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit, se sareaza si se pipereaza. Se frig pe gratarul uns cu...
Friptura de porc cu frisca si aluneLimba se spala si se fierbe putin intr-un vas, la foc potrivit, pana cand se inmoaie si se poate curata de pielita. Dupa ce...
Limba de porc cu maslineSe fierb cartofii in coaja, adaugandu-se un praf de sare in apa. Cand sunt gata, se curata de coaja si se taie in rondele nu...
Musaca de cartofi cu carne de porcSe curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei...
Musaca de vinete cu carne de porcMuschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele...
Muschi de porc impanatSe spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne. Se curata...
Orez cu porumb si carne de porcSe curata muschiuletul si se taie in felii. Se sareaza, se unge gratarul cu putin ulei si se frige carnea. Carnatii se taie...
Platou cu aperitiveUsturoiul se curata, se piseaza si se adauga apa si sare, obtinandu-se un mujdei. Soriciul se taie in bucatele si se curata...
Sorici cu usturoi in saramuraIntestinele de porc se spala intai cu apa rece, apoi se tin in apa fiarta si se spala iar cu apa rece, frecandu-se cu malai....
Carnati cu slana si usturoi ca la mama acasaSe aleg intestine de porc intregi, fie ele subtiri, fie groase, dupa preferinte. Se intorc pe dos si se razuie, curatandu-se...
Carnati de casa ca- n OlteniaSe spala orezul si se adauga peste ceapa, adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da...
Ceapa umpluta cu carne tocataSe da carnea prin masina de tocat. Painea se inmoaie in lapte si se stoarce, iar usturoiul se curata si se piseaza. Se taie...
Chiftelute de porc cu ciuperciSe spala carnea si se sareaza. Se pune uleiul la incins si se rumenesc bine cotletele, pe ambele fete. Broccoli se spala si...
Cotlet de porc cu broccoliCotletele, spalate si zvantate, se prajesc in uleiul incins, cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se scot. Se...
Cotlet de porc cu varza calitaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaNu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...
Tort cu ciocolata si zmeuraVarza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit
Varza dulce calita (de post)Pentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiPentru ciulamaua delicioasa de ciuperci se pregatesc ciupercile la fel ca mai sus si se fierb in apa cu putina sare. Se...
Ciulama delicioasa de ciuperciIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase