Se spala merele, li se scoate cotorul si o parte din miez, pentru ca golul ramas sa fie cat mai incapator, dar avand grija sa...
Mere umplute cu crema de ciocolata la cuptorSe spala perele, se taie in felii si se curata de cotoare. Se incinge untul intr-un vas si se calesc fulgii de migdale. Se...
Pere cu stafideSe separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se freaca untul spuma cu...
Prajitura cu aluneSe bat albusurile spuma tare, adaugandu-se un praf de sare si o cana de zahar. Se incorporeaza miezul de nuca macinat, doua...
Prajitura cu alune si nucaCarne curatata si spalata, se taie in bucatele, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, taiata in...
Chiftele umplutePulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne,...
Tochitura suceveanaCarnea se taie in bucati si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne, adaugandu-se putina apa si...
Varza calita cu carne de porcSe topeste zaharul intr-o cana de apa si se pune la fiert, pana se formeaza un sirop legat. Se amesteca laptele praf cu...
Batoane de ciocolataSe separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga trei linguri de zahar si se bate in continuare,...
Bulgari de zapadaSe dizolva drojdia in putin lapte caldut si se adauga doua lingurite de zahar. Se adauga o jumatate de cana de faina, se...
Cozonac cu ciocolata si nucaSe face o maia din patru linguri de lapte care se amesteca bine cu drojdia si cu patru linguri de faina. Se lasa Ia crescut...
Cozonac cu portocale si stafideDrojdia se dizolva in cinci linguri de lapte, adaugandu-se doua lingurite de zahar si patru linguri de faina. Se lasa maiaua...
Cozonac cu stafide si rahatCarnea se spala, se curata si se taie in cubulete. Se face un amestec din semintele de chimen, anason, coriandru, piper....
Muschi de porc cu sosSe taie carnea, curatata si spalata in prealabil, in bucatele, care se sareaza. Se incinge putin ulei si se rumeneste carnea,...
Carne de porc cu sos iuteSe alege o bucata de pulpa care are aproximativ aceeasi grosime de la un capat Ia celalalt. Se spala si se curata carnea,...
Pulpa de porc umplutaCarnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare bucata de...
Rulouri picante din muschi de porcRinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei...
Sote din organe de porcCarnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de...
Snitel de porc cu susanCarnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de...
Snitel de porc in sos condimentatSe taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si...
Sorici de porc umplutMuschiul de porc se spala, se curata si se taie in bucati. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins,...
Muschi de porc iuteCotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se...
Cotlet de porc in sos acrisorMuschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de ardei. Se...
Muschi de porc in sos de cirese cu friscaCarnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un...
Pulpa de porc in sos de pesteCarnea se spala, se curata si se taie in bucati. Se sareaza si se pune intr-un vas cu ulei, care se introduce la cuptor....
Pulpa de porc in sos dulce cu ciuperci paneSe curata carnea, se taie in felii si se sareaza. Se bat ouale si se adauga sare, piper, boia, precum si alune sarate...
Pulpa de porc cu orezPulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu...
Porc cu mere si scortisoara la cuptorPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaNu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...
Tort cu ciocolata si zmeuraCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiPentru ciulamaua delicioasa de ciuperci se pregatesc ciupercile la fel ca mai sus si se fierb in apa cu putina sare. Se...
Ciulama delicioasa de ciuperciGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVarza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit
Varza dulce calita (de post)Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase