Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf,

detalii rețetă—

Serbet pentru creme si glazuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune zaharul la fiert impreuna cu apa. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga glucoza sau otetul, se curata

detalii rețetă—

Suhaida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fac 2 compozitii. 1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao. 2)

detalii rețetă—

Glazura de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca bine zaharul cu zeama de lamaie, apoi se adauga 2 linguri de apa, 1 albus de ou si la final coaja de

detalii rețetă—

Glazura de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Albusurile se freaca cu zaharul pudra. Cand compozitia devine ca o pasta alba, se adauga zeama de lamaie si se mai

detalii rețetă—

Glazura din zahar pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se

detalii rețetă—

Glazura din cafea pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca impreuna cu cafeaua si se pun apoi pe foc foarte mic. Se lasa sa se topeasca compozitia, dupa

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-un vas se pun zaharul pudra impreuna cu ciocolata si se asaza pe foc mic. Se lasa la fiarba, pana se topesc.

detalii rețetă—

Glazura de rom pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca cu apa calda si se adauga apoi romul. Se bate cu un tel pana cand glazura se ingroasa putin si

detalii rețetă—

Glazura de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca cu apa si cu zeama si coaja de la o portocala. Se bat bine cu mixerul pana cand amestecul

detalii rețetă—

Jeleu de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe apa cu zaharul, pana se formeaza un sirop gros, apoi se adauga caisele spalate si rupte in bucati si se

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat. Ciocolata se

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amesteca bine zaharul, cacaoa si apa, si fierbe pe foc mic, in timp ce amesteci continuu, pana se topeste tot

detalii rețetă—

Inimioare cu jeleu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

1. Se freaca margarina cu o lingura din lemn. Se scurge apa care ramane in exces de la margarina. Ouale se bat ca

detalii rețetă—